Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

 ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" , ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ !!!

 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

 


Ο Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρυπέτρου (5 χιλιόμετρα απ` τα Χανιά) σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Ομιλία –Παρουσίαση βιβλίου του Οικονομολόγου- Κοινωνιολόγου και Συγγραφέα Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη σήμερα  28 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 4 μμ.

 
Ο ομιλητής θα τεκμηριώσει ότι όλες οι δήθεν ‘’ανακαλύψεις και εφευρέσεις’’ των Ευρωπαίων, των Αμερικανών, των Ασιατών κλπ, είναι επινοήσεις των προγόνων μας που τις αντέγραψαν οι ξένοι λαοί και τις παρουσίασαν ως δικές τους.
 Από τη Διαφήμιση μέχρι το κρητικό σκάκι Από τον αυτόματο πωλητή μέχρι το ζεϊμπέκικο…
Από το πρώτο ατομικό υποβρύχιο μέχρι τον κρητικό μπακλαβά και πολλές άλλες…
 
 
ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ :

https://www.google.gr/maps/place/%CE%92%CE%B1%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF+731+00/@35.4682999,23.9488366,15.15z/data=!4m2!3m1!1s0x149c87d3bb151d07:0x2fd8d53aaaab4e9b

 
 ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
 
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !



Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Η ΣΤΡΑΤΑ ...

 

ΔΩΣΕ ΜΠΡΕ ΓΙΑΝΝΙΟ !!!

 
 

 
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ 07/06/2011

ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...


ΕΓΓΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!  




 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .

 
ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ , ΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΤΟΥΡΚΙΑ Κ.Α) ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ , ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ , ΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ)...
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ Ή ΧΩΡΙΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.
 
ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ , ΑΠΡΟΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ,
ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
 
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ , ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
 
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.
 
 
 
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.
 
ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ , ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ...


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ :

 
"Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ"
 ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ...
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ , ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΡΩΜΙΟΥΣ , ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ(ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ , ..... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΤΣΙΡΚΟ" .
 
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ...;;;
 
ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ;;
 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ;;
 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ;;
 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ .
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ;;;
 
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ" ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΣΕ "ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ" , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ...
 
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ...
 
 
 

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

 

 

Στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί διάλεξη-παρουσίαση βιβλίου του Οικονομολόγου-Κοινωνιολόγου και Συγγραφέα Δρ. Λεωνίδα Λ. Μπίλλη, με θέμα:
 
 OΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
Η διάλεξη θα γίνει στις 27/2/2016, ώρα 6:30 μ. μ. (Είσοδος Ελεύθερη)
 Τηλ. επικοινωνίας: 2810258290 κα Βολανάκη και 6977225644 κος Μπίλλης.
Ο ομιλητής θα υποστηρίξει ότι, Όλες οι ‘’ανακαλύψεις και εφευρέσεις’’ των Ευρωπαίων, των Αμερικανών, των Ασιατών κλπ, είναι επινοήσεις των προγόνων μας τις οποίες αντέγραψαν οι ξένοι λαοί και τις παρουσίασαν ως δικές τους.
Από το Μάνατζμεντ μέχρι την Ιατρική…  Από τον αυτόματο πωλητή μέχρι το ζεϊμπέκικο… Από το πρώτο ατομικό υποβρύχιο μέχρι τον μπακλαβά και την πίτσα…

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !!!

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ , ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΠΟΜΠΗ !

 
 

 
Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή των Γ. Λεκάκη και Α. Μαζαράκη, ο οικονομολόγος-συγγραφέας Λεωνίδας Μπίλλης. Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον "901 Παραπολιτικά στα FM", τα μεσάνυχτα της 16.3.15.
 
 

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΝΟΣ - ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !!!

 
 
 
 

 


ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ...



ΙΕΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ


– Ο Ιερός Ναός της Ευαγγελιστρίας της Τήνου ή Παναγία της Τήνου, είναι ορθόδοξος ναός της Τήνου που λειτουργεί επίσης ως φιλανθρωπικό (ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ...) και κοινωφελές ίδρυμα το οποίο διοικείται από επιτροπή με πρόεδρο τον εκάστοτε Μητροπολίτη Σύρου Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου.
 Η εκκλησία αποτελεί προορισμό αρκετών χριστιανών προσκυνητών.


Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...


 Ο ναός της Παναγίας της Τήνου κτίστηκε σε σημείο http://goo.gl/maps/4Vscx όπου βρέθηκε εικόνα της Παναγίας, κατά τη θρησκευτική παράδοση μετά από σχετικά οράματα της μοναχής Αγίας Πελαγίας. (ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ , ΚΑΙ ΩΩΩ ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ...)
 Στο σημείο που υπέδειξε η μοναχή Αγία Πελαγία, οι  ανασκαφές του 1822 αποκάλυψαν αρχικά τα ερείπια του Θεάτρου και Ιερού του θεού Διονύσου.
 Εκεί υπήρχε και ένας μικρός βωμός  του Ποσειδώνα και της νύμφης Αμφιτρίτης, πάνω στα λείψανα των οποίων κτίστηκε ο Ναός της Παναγίας της Τήνου.
 Η εικόνα της Παναγίας ανακαλύφθηκε μετά από επαναληπτικές ανασκαφές στις 30 Ιανουαρίου 1823. Στον ισόγειο χώρο του ναού της Eυαγγελιστρίας βρίσκεται η εκκλησία της Eυρέσεως, αφιερωμένη στη Zωοδόχο Πηγή.
 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ" ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ .
 
Σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία το νησί ήταν γεμάτο από φίδια και οι κάτοικοι μέσα στην απελπισία τους κάλεσαν τον Ποσειδώνα για να τους απαλλάξει από αυτά.
Ο Ποσειδώνας έστειλε τότε ένα σμήνος πελαργών οι οποίοι έφαγαν τα φίδια. Οι κάτοικοι τότε προς τιμή του Ποσειδώνα έχτισαν τον μεγαλοπρεπή ναό του τον οποίο αργότερα επέκτειναν και έχτισαν και δεύτερο μικρότερο ναό για την σύζυγό του την πανέμορφη νηρηίδα Αμφιτρίτη.
 Η νηρηίδα Αμφιτρίτη, ήταν κόρη του Νηρέα και της Δωρίδας. Μια μέρα που χόρευε στη Νάξο την είδε ο Ποσειδώνας και την άρπαξε. Έτσι, η Αμφιτρίτη έγινε βασίλισσα του Ωκεανού, της θάλασσας που περιβάλλει τον κόσμο.
 Απομεινάρια του μεγαλοπρεπούς Ναού του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης σήμερα βρίσκονται στην περιοχή Κιόνια της Τήνου 2,5 χιλιόμετρα από τη Χώρα  http://goo.gl/maps/c6QUZ .
 
Στα προ Χριστού χρόνια, πριν ακόμα βρεθεί η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η Τήνος είχε ακριβώς την ίδια φήμη που έχει σήμερα.
 Και μάλιστα όχι μόνο σε όλο το Αιγαίο αλλά και από όλα τα μέρη της Μεσογείου έφταναν άνθρωποι για  να επισκεφτούν τον Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης.
 Ο Ποσειδώνας και η Αμφιτρίτη ήταν οι θεραπευτές θεοί της Τήνου και υπήρχε και Ασκληπιείο εγκοίμησης.
 Ο Ποσειδώνας εκτός από θεός της θάλασσας λατρευόταν και ως μεγάλος γιατρός.
 Ενώ η Αμφιτρίτη, ως προστάτιδα της γυναικείας γονιμότητας και θεραπεύτρια γυναικείων ασθενειών.


Αυτό το κυλινδρικό κτίσμα είναι η Φρυκτωρία
που σώζεται σε ικανοποιητική κατάσταση στο Πόρτο.

 
 Η λατρεία των δυο θεών συνεχίστηκε μέχρι και την Ρωμαϊκή εποχή. Ο Ποσειδώνας είναι ο προστάτης του νησιού της Τήνου.
 Οι αρχαίοι προσκυνητές που έφταναν από μακρινούς και κοντινούς τόπους, πρώτα έκαναν μία στάση στο θέατρο του Διονύσου.

 
 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΙΟΝΙΑ (ΚΑΤΟΨΗ)

 
 Εκεί βρισκόταν εκτός από το θέατρο και ένας μικρός βωμός του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, στο σημείο ακριβώς που υπέδειξε η Αγία Πελαγία και όπου, πάνω στα ερείπια του θεάτρου και του βωμού, ανεγέρθηκε ο Ναός της Παναγίας της Τήνου.
Λίγο παραδίπλα υπήρχε η «Ιερή Κρήνη της Αμφιτρίτης», όπου όποιος έπινε νερό από αυτήν και έπασχε από μία ασθένεια γινόταν καλά.
 Η Πηγή αυτή υπάρχει ακόμα και σήμερα, και μάλιστα θεωρείται η θαυματουργή Πηγή της Παναγίας.
 Όταν χτίστηκε ο υπέρλαμπρος ναός του Ποσειδώνα στη θέση Κιόνια , 2,5 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Τήνου, οι προσκυνητές που πήγαιναν στην Δήλο πραγματοποιούσαν απαραίτητη στάση στην Τήνο για να βουτήξουν και να καθαρθούν στα εξαγνιστικά λουτρά του Ναού του Ποσειδώνα, προκειμένου να περάσουν «καθαροί» στο Ιερό Νησί του Απόλλωνα, την Δήλο.
 Ας μην ξεχνάμε ότι η Δήλος στην αρχή ήταν Α-Δηλος, δηλαδή αόρατη. Με την παρέμβαση του Ποσειδώνα τέσσερεις διαμαντένιες στήλες στερέωσαν το περιπλανώμενο νησί (Αστερία) στο Αιγαίο ώστε η Ά-δηλος (αόρατη) να γίνει Δήλος, δηλαδή ορατή, για να μπορέσει η Λητώ να γεννήσει την Άρτεμη και τον Απόλλωνα.
Φρουρός λοιπόν ο Ποσειδώνας στην γέννα των μεγάλων θεών Απόλλωνα και Άρτεμις, φρουρός και ο Ναός του για τους προσκυνητές στο Ιερό Νησί της Θείας Γέννησης, Δήλου.
 
 
ΠΗΓΗ :https://alampasis.wordpress.com/2015/09/13/knowing-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%AE%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD/
 
 
ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΗΜΕΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ , ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
 
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ , ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΕΡΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ .
 

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΟ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ !!!

 

http://www.zarpa.gr/wp-content/uploads/2013/08/pol-syl-varipetro.jpg



Ο Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρυπέτρου (5 χιλιόμετρα απ` τα Χανιά) και το μπλογκ  Κίσαμος Υπέρ Ελλήνων  σας προσκαλούν να παρευρεθείτε

στην Ομιλία –Παρουσίαση βιβλίου του Οικονομολόγου- Κοινωνιολόγου και Συγγραφέα  Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη  στις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00 .

Ο ομιλητής θα τεκμηριώσει ότι όλες οι δήθεν ‘’ανακαλύψεις και εφευρέσεις’’

 των Ευρωπαίων, των Αμερικανών, των Ασιατών κλπ,

 είναι επινοήσεις των προγόνων μας που τις αντέγραψαν οι ξένοι λαοί και τις παρουσίασαν ως δικές τους.
 Από τη Διαφήμιση μέχρι το κρητικό σκάκι . Από τον αυτόματο πωλητή μέχρι το ζεϊμπέκικο…
 Από το πρώτο ατομικό υποβρύχιο μέχρι τον κρητικό μπακλαβά και πολλές άλλες…




 
 

Η ΟΜΙΛΙΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ  ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

 
ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

 

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ , ΓΙΝΕΤΑΙ ...



Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΟΠΛΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ...


Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ Π.ΚΑΜΕΝΟΥ , ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ...



ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ , ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ) , ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ..
http://www.pronews.gr/portal/20160214/religion/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF


ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ , ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ  ...
 ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ .
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ 1000% .
ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ .
http://www.onalert.gr/stories/entolh-na-kataplefsoun-twra-sto-aigaio-lamvanoun-ta-ploia-tis-symmaxias/47969

ΕΝ' ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ...


ΑΥΤΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ...
ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ , ΜΕΤΡΗΣΑ 15 ΚΑΦΕ-ΦΑΣΦΟΥΝΤΑΔΙΚΑ !!!
ΝΑ ΧΑΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ...


ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...


 "ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜ...ΘΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΒΕ ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΟ 1/3ΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ..."

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
- ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) ...-



ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ 1922 , ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 1974 ...



Ο ΨΩΡΟΕΓΩΪΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ : ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΚΕ , ΚΑΖΑΚΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ , ΚΤΛ .



ΚΑΤΙ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΒΛΕΠΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...

 
 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ , ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ FACEBOOK .

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΥΚΟΛΙΑ" ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...



ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΟ WiFi ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ...


 ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ , ΤΟ WiFi  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ...
 ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ...



ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ , ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ  ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ...


 

 
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...
ΙΣΩΣ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΡΙΚΟΙ..
 
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ , ΤΟ ΑΠΟΚΑΤΩ :
 

Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...

 
 

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΩΡΕ !!!


ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!


ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ , ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...





Ντομάτες στα παράθυρα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Αγρότες ώρα μηδέν: Οι Κρητικοί αγρότες πετούν πέτρες και καπνογόνα στα ΜΑΤ
 

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου βρίσκονται οι αγρότες από την Κρήτη.
Να μπουν μέσα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν οι αγρότες που είναι συγκεντρωμένοι στο σημείο, ενώ άρχισαν να πετούν πέτρες και καπνογόνα στην είσοδο όπου βρίσκονται τα ΜΑΤ. Στο υπουργείο έχουν σπάσει αρκετά τζάμια.
Από το πρωί οι αγρότες από την Κρήτη βρίσκονται στο υπουργείο.
 Όταν ενημερώθηκαν ότι ένα φορτηγό τους με αγροτικά προϊόντα που ήθελαν να μοιράσουν εγκλωβίστηκε από την αστυνομία στην Πλατεία Καραΐσκάκη κινήθηκαν μαζικά προς την πλατεία. Εκεί βρήκαν έξι άνδρες των ΜΑΤ και δύο περιπολικά και τους πήραν στο κυνήγι.
Στη συνέχεια μάζεψαν ορισμένες ντομάτες από το δρόμο και κατευθύνθηκαν στο υπουργείο όπου τις πέταξαν στους άνδρες των ΜΑΤ και στα παράθυρα του κτιρίου.
H αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ ο δρόμος μπροστά στο υπουργείο θυμίζει πεδίο μάχης, με φωτιές σε κάδους, σπασμένα πεζοδρόμια και ζημιές στην πρόσοψη.
 «Επίθεση, αγρότες, στους αλήτες»
 φώναζαν εξοργισμένοι οι Κρητικοί και ακόμα:
 «Είστε προδότες, μας πουλήσατε, πάνω τους, αγρότες, φάτε τους»!  
Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, κατά διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη, όπου είναι συγκεντρωμένοι αγρότες από την Κρήτη.
Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ήρεμη με τους αγρότες να παραμένουν μπροστά από το υπουργείο απέναντι από τις παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ αργότερα αναμένεται να κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.
Αυτή την ώρα η κατάσταση έξω από το υπουργείο δείχνει κάπως πιο ήρεμη.

Νωρίτερα, η αστυνομία δεν επέτρεπε σε αγροτικό φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα να περάσει και οι αγρότες εξοργισμένοι έφτασαν τρέχοντας στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να απωθήσουν τις δυνάμεις. Οι τηλεοπτικές εικόνες έδειξαν άντρες των ΜΑΤ να τρέχουν και τους αγρότες να τους κυνηγούν! -

 «Μας υποδέχτηκαν σαν να είμαστε τραμπούκοι, εμείς ήρθαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά», καταγγέλλουν οι Κρητικοί!

Απίστευτες εικόνες, με τους αγρότες από την Κρήτη να κυνηγούν άντρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής. Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Βάθη Κρητικοί έμαθαν ότι η αστυνομία μπλοκάρει ένα αυτοκίνητο με αγροτικά προϊόντα στην πλατεία Καραϊσκάκη και ξεκίνησαν για εκεί τρέχοντας. Οι τηλεοπτικές κάμερες μετέδωσαν ένα πρωτοφανές κυνηγητό, όπου μπροστά έτρεχαν άντρες των ΜΑΤ και αρκετά πιο πίσω αγρότες τους κυνηγούσαν!
 
Λίγη ώρα αφότου έφθασαν στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς τρακτέρ, οι 3.000 αγρότες της Κρήτης που ήρθαν στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν κατά του Ασφαλιστικού κατευθύνθηκαν με τον Ηλεκτρικό στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί με τα πόδια στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ολοι μαζί, έχοντας σχηματίσει με τις γκλίτσες αλυσίδα φωνάζοντας

 «Αγρότη, πολέμα σου πίνουνε το αίμα»

 κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο.
Όπως αναφέρεται, οι αγρότες κυνηγούν τα ΜΑΤ στην πλατεία Καραϊσκάκη!
Η ΕΛ.ΑΣ., όμως από πολύ νωρίς, με κλούβες και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχε περικυκλώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κάνοντάς το να θυμίζει φρούριο με αποτέλεσμα καθώς τους βρήκαν μπροστά τους οι αγρότες να δημιουργηθεί μικροένταση.
Με τις κατσούνες, τις κρητικές μαγκούρες, στα χέρια έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι αγρότες από την Κρήτη, φωνάζοντας «Αγρότη, πολέμα σου πίνουνε το αίμα» και ζητώντας να φτάσουν μέχρι την πόρτα του υπουργείου και να διαδηλώσουν ειρηνικά.
Στο κτήριο όμως συνάντησαν πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν τους επέτρεπαν να περάσουν και στο σημείο υπήρξε μικροένταση. «Μας υποδέχτηκαν σαν να είμαστε τραμπούκοι με τα ΜΑΤ μπροστά από το Υπουργείο. Φορούν μάσκες και είναι έτοιμοι να μας ψεκάσουν. Εμείς ήρθαμε για να διαδηλώσουμε ειρηνικά», δηλώνουν οι αγρότες έξω από το υπουργείο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου δεν θα πάει σήμερα στο υπουργείο, καθώς όπως αναφέρουν συνεργάτες του έχει υποχρεώσεις στη Βουλή. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στα μέσα Ιανουαρίου υποχρεώθηκε να μείνει για πάνω από 12 ώρες σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή, καθώς των πολιορκούσαν περισσότεροι από 2.000 αγρότες.

Οι αγρότες από την Κρήτη είχαν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ήδη βρίσκονται, ενώ αργότερα θα συναντηθούν με τους ανθοπαραγωγούς από το μπλόκο στα διόδια των Αφιδνών και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στην Πλατεία Βάθη θα μείνουν έως τις 5 το απόγευμα όταν και θα αναχωρήσουν για το Σύνταγμα.







 
 

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

"ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (16/10/2014 ) !!!


 

Ο κ. Λεωνίδας Μπίλης στην εκπομπή Ευ ζην με τον Ευγένιο Παπαδόπουλο.

 

 Α' ΜΕΡΟΣ
 

Β' ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ , ΣΤΟ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ !!

 
 

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ !!!


 

Α' ΜΕΡΟΣ

 

 

Β' ΜΕΡΟΣ

 
 

 
Από την εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη στον σταθμό Παραπολιτικά FM.
Συνεργάτης ο Γιώργος Τσαγκρινός.
Καλεσμένος ο Λαογράφος Γιώργος Λεκάκης
 
ΠΗΓΗ :

ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ - ΘΡΑΚΙΚΗ ΓΑΙΑ


 

 
ΣΤΙΧΟΙ :
 
Γαῖα θεά, μῆτερ μακάρων θνητῶν τ᾽ ἀνθρώπων, παντρόφε, πανδώτειρα, τελεσφόρε, παντολέτειρα, αὐξιθαλής, φερέκαρπε, καλαῖς ὥραισι βρύουσα, ἕδρανον ἀθανάτου κόσμου, πολυποίκιλε κούρη, ἣ λοχίαις ὠδῖσι κύεις καρπὸν πολυειδῆ, ἀιδία, πολύσεπτε, βαθύστερν᾽, ὀλβιόμοιρε, ἡδυπνόοις χαίρουσα χλόαις πολυανθέσι δαῖμον, ὀμβροχαρής, περὶ ἣν κόσμος πολυδαίδαλος ἄστρων εἱλεῖται φύσει ἀενάωι καὶ ῥεύμασι δεινοῖς. ἀλλά, μάκαιρα θεά, καρποὺς αὔξοις πολυγηθεῖς εὐμενὲς ἦτορ ἔχουσα, σὺν ὀλβίοισιν ἐν ὥραις.


ΠΗΓΗ:   

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ;;;


ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ .



 
 
Εις την δημιουργία της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» πρωτοστάτησε ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής, ο οποίος εγεννήθη το 1926 εις την άνω Αγόριανη Δομοκού, από γεωργοκτηνοτροφική οικογένεια.
 Το 1944 απεφοίτησε του εξαταξίου γυμνασίου και το 1946 εισήλθε εις την Σ.Σ.Ε. (Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων) και το 1948 ορκίζεται ανθυπολοχαγός του Ελληνικού στρατού.
 Το 1958 εκυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Σιδέρη το πρώτο του βιβλίο «Άνδρες Γυναίκες Ευτυχία» με το ψευδώνυμο Γ.Α. Ρουμελιώτης, διότι, ως Ίλαρχος τότε, δεν του επετρέπετο να κυκλοφορήσει βιβλίο με το όνομά του.
Το βιβλίο αυτό ήταν μία πρωτότυπη επιστημονική μελέτη περί μεταπτώσεων ενέργειας –ύλης, ιδέες που εκείνη την εποχή θεωρήθηκαν επαναστατικές και δεν έτυχαν της δέουσας προσοχής.
Αργότερα όμως δικαιώθηκε πλήρως από την επιστημονική κοινότητα.
Το 1958, με αφορμή τον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων να κατακτήσουν την Σελήνη, παρουσίασε δύο μελέτες-λύσεις σε προβλήματα τηλεχειρισμού σε κενό.
 Την 24ηΜαρτίου 1960 η μελέτη του αυτή αναγνωρίστηκε επισήμως από την ΝΑΣΑ. Επισυνάπτομε την απαντητική επιστολή και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Το 1971 βρίσκει τον κο Αϋφαντή με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη, Δ/τή της 2ας ΕΜΑ (Επιλαρχίας Μ. Αρμάτων) στο Πολύκαστρο.
 Διαπιστώνοντας την μασονική καταγωγή συμβούλων της στρατιωτικής τότε κυβερνήσεως, αλλά και άλλων, ανθρώπων της CIA, οργάνωσε μυστικά αντιπραξικόπημα,  δια την ανατροπή της Δικτατορίας, στις 25 Μαΐου 1971.
 Η προσπάθεια αυτή επροδόθη και δεν τελεσφόρησε. Ο ίδιος, αφού ανεκρίθη επί 5ημέρου εις τα γραφεία της ΕΑΤ/ΕΣΑ, οδηγήθηκε στις φυλακές Επταπυργίου (Γεντί Κουλέ) και παρέμεινε σε πλήρη απομόνωση έως της διεξαγωγής της δίκης του, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών στις 14 Δεκεμβρίου 1971, στο στρατοδικείο  της Θεσσαλονίκης, όπου του επεβλήθη ποινή 14 μηνών, και κατόπιν πειθαρχικού συμβουλίου απετάχθη από το στράτευμα, με τον βαθμό του οπλίτη.
Μετά την αποφυλάκιση του και την αποπομπή του από το στράτευμα, ασχολήθηκε με την έρευνα σχετικά με το πώς και από ποίους διοικούμεθα, αλλά και με τις πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας, και συνέγραψε δεκάδες αποκαλυπτικά βιβλία.
 
 
Η μεταπολίτευση του 1974 τον επανέφερε εις το στράτευμα με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Τον επόμενο χρόνο, προήχθη εις τον βαθμό του Υποστρατήγου και το 1979 απεστρατεύθη ως Αντιστράτηγος ε.α.
Έκτοτε συνεχίζει το συγγραφικό του έργο, και φροντίζει να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός, δίνοντας συχνά ομιλίες και διαλέξεις.
 Παράλληλα, και αφού μελέτησε διάφορα εν χρήση συντάγματα διαφόρων κρατών,  συνέταξε ένα νέο Σύνταγμα, που να είναι απολύτως δημοκρατικό, να προασπίζει και να κατοχυρώνει τα δίκαια του λαού, δίνοντάς του την δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής εις την διοίκηση, δυνατότητα που κανένα άλλο σύνταγμα δεν έχει  παράξει μέχρι σήμερα, ενώ συγχρόνως αυτοπροστατεύεται από κακόβουλες επιδιώξεις και παρεμβάσεις οργανωμένων συμφερόντων.
Το 2012 έλαβε μέρος εις τις Εθνικές Εκλογές με τον συνασπισμό «ΟΧΙ» των κων Καζάκη-Παπαθεμελή, όπου έλαβαν μικρά ποσοστά.
Στις 2-1-2013 κατέθεσε εις τον Άρειο Πάγο και την Βουλή των Ελλήνων τα δικαιολογητικά που απαιτεί ο νόμος, και ίδρυσε τον πολιτικό φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ».
Και τον Απρίλιο του 2015  κατέθεσε τα δικαιολογητικά για την ίδρυση του πολιτικού φορέως «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ»
που είναι συνασπισμός γνήσιων, αγνών ελληνόψυχων πολιτικών φορέων και κινημάτων.
 
 
     Εκ του γραφείου της
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ
 

ΠΗΓΗ : http://panethnegersia.blogspot.gr/
 
 

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ - ΦΑΚΕΛΛΟΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ   (1/2/2016)  ...


 


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ 17ΝΟΕΜΒΡΗ.
 
ΠΗΓΗ :   

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2016

 

Από το Γραφείο Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών του Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη ανακοινώνεται το ακόλουθο πρόγραμμα ομιλιών:

 


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου ώρα 7 μμ.

Θέμα: Η Παρακαταθήκη των Ελλήνων.

Ομιλήτρια η Γλωσσολόγος και Συγγραφέας Σιμόν Λε Μπαρόν.

 


 
 
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ώρα 7 μμ.
Θέμα: Η προσωπικότητα του Ναπολέοντα Ζέρβα και η Εθνική
Αντίσταση 1940-1944.
Ομιλητής ο Ιστορικός-Συγγραφέας Ιωάννης Β. Αθανασόπουλος.


Ναπολέων ΖέρβαςΣχετική εικόνα

Επίσημες αναφορές και εκθέσεις των Συμμάχων αλλά και των τότε κομμάτων της Ελληνικής Βουλής εκθείασαν την συνεισφορά και την ανιδιοτελή προσφορά του Ναπολέοντα Ζέρβα και της οργάνωσής του. Παρ’ όλα αυτά από την δεκαετία του 1980, η μέγιστη αυτή προσφορά άρχισε να αποσιωπάται συστηματικά μέχρι και να διαβάλλεται.


Τετάρτη 2 Μαρτίου ώρα 7 μμ.
Θέμα: Τα διαχρονικά ψεύδη που γράφονται και λέγονται για τους Έλληνες και η σκοπιμότητά τους.
Ομιλητής ο Οικονομολόγος –Κοινωνιολόγος και Συγγραφέας Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης.

Untitled-1
 
Από το ‘’Ινδοευρωπαϊκό φύλο’’ μέχρι τους ‘’ειδωλολάτρες’’ Έλληνες.
Από τον ‘’Καιάδα’’ μέχρι την ‘’ανθρωποθυσία της Ιφιγένειας’’.
Από τον ‘’μέθυσο’’ Φίλιππο μέχρι τον ‘’αιμοσταγή’’ Αλέξανδρο που πέθανε από ‘’κρυολόγημα’’.
Από την επίσημη εκκλησία που ‘’υποστήριξε’’ την επανάσταση του `21 μέχρι την ‘’ομορφιά’’ της πολυπολιτισμικότητας.


Τετάρτη 9 Μαρτίου ώρα 7 μμ.
Θέμα: Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί κατοχής.
Ομιλητής ο Κοινωνιολόγος – Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Γιώργος Λεκάκης.
 
«Σαμοθράκη – Ιερά Νήσος»http://exeisminima.gr/blog/wp-content/uploads/2010/04/lekakisnew.jpg
 
Ένας κατάλογος κλοπών, λεηλασιών, καταστροφών και αυθαιρεσιών των ναζί κατακτητών, αποδελτιωμένος από την επίσημη έκθεση του υπ. Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, του 1946. Ο συγγραφέας άφησε έξω τις ανθρώπινες απώλειες, τις εκτελέσεις αμάχων, παιδιών, γυναικών και γερόντων, που δεν αποτιμώνται… Άλλωστε η «Μαύρη Βίβλος της Κατοχής» τα έχει πει (σχεδόν) όλα… Και συμπεριέλαβε μόνον τις υλικές ζημίες, αυτές που μπορούν να αποτιμηθούν…


Πληροφορίες
 
Οι ανωτέρω ομιλίες θα διεξαχθούν στην αίθουσα Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών, Αριστοτέλους 22, 4ος όροφος Αθήναι (έναντι Υπουργείου Υγείας). Τηλ. Επικοινωνίας: 6944862073 και 6977225644. Ηλεκτρονική διεύθυνση: llbillis@hotmail.gr.
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις των ομιλιών.
 
 
Είσοδος Ελεύθερη