Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ - ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...

 
Ακόμα μια κυβέρνηση ρουφιάνων και πρωκτολυμμάτων έφτασε στην ημερομηνία λήξης της (αφού πρώτα ολοκλήρωσε το κομμάτι του αντεθνικού έργου που είχε αναλάβει).

 Ελπίζω να μην περιμένει κανείς από μένα να του πω τι να ψηφίσει.  Σιχαίνομαι αυτό το οχληρό και διεστραμμένο κατασκεύασμα που αποκαλείται «δημοκρατία» και το οποίο καμία σχέση δεν έχει με το πολίτευμα κάποιων αρχαίων Ελληνικών πόλεων. Αυτή η σύγχρονη -ιουδαϊκής εμπνεύσεως- ηθική παγίδα αποτελεί κακέκτυπο της παρακμιακής και διεφθαρμένης res publica Romanorum, της επίγειας κόλασης του όχλου που άγεται και φέρεται από μεταλλαγμένους ταλμουδόσαυρους. 

 

 
Μια μικρή ανασκόπηση κομμάτων και προγραμμάτων (λέμε τώρα και καμιά μαλακία) είναι νομίζω χρήσιμη για να συνοδέψει κανείς τον πρωινό του καφέ.  Για ευνόητους λόγους η κοπρονυμία του κάθε βρωμοκόμματος συνοδεύεται και από μια τεκτονική παροιμία.

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Απέξω κούκλα κι απομέσα μασονούκλα)
Πρόκειται για την μεγαλύτερη μούφα από καταβολής σκυλοβουλίου.  Ζώα όρθια που ψηφίζονται από άλλα ζώα συνήθως καθιστά σε καναπέδες ή τοποθετημένα στα 4. Μιλάμε για Τους ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ. Είναι οι πιο άχρηστοι πολιτικάντηδες που πέρασαν από την εποχή της ρωμαϊκής κατοχής.  Βρίσκονται στην φυλακή επί μήνες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εναντίον της συμμορίας που πίνει το αίμα του έθνους. 


Βγήκαν από τα κελιά τους και αντί να ορμήξουν και να ξεσκίσουν όποιον βρουν μπροστά τους (ή τουλάχιστον «να τους φέρουν τα έδρανα στο κεφάλι», όπως έλεγαν οι ίδιοι) έκαναν κο-κο-κο όπως όλες οι κοτούλες και ξανακούρνιασαν στα ωά τους.  Και ρωτάω: αφού στην φυλακή ήταν και στην φυλακή θα ξαναπήγαιναν, τι θα τους πείραζε να σκαρφαλώσουν στα έδρανα και να τσακίσουν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Μητσοτάκη ή όποιον άλλο πούστη βρισκόταν κοντά τους;  ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ,  ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.  Στο διάολο να πάνε!
 

 
ΛΑΟΣ (Ένας μασονούκος δεν φέρνει την άνοιξη)
Χοντρός, ψεύτης και λίγδας, ένα σίχαμα της πολιτικής. Βασιλόφρων ραγιάς και χριστιανοαπατεώνας που συμμετείχε στην συγκυβέρνηση-χούντα και ψήφισε το Μνημόνιο.  Τώρα τι θέλει το λαμόγιο το τζουκμπόξ; Στο διάολο να πάει κι αυτός!

 

 
ΝΔ (Άλλαξε ο μασονιός κι έβαλε την ποδιά του αλλιώς)
Ο Σαμαράς με τα ληγμένα που παίρνει τα βλέπει όλα ροζ. «Λίγο πούτσο ακόμα θα σας ρίξω και τελειώσαμε» ισχυρίζεται εδώ και 3 χρόνια.  Ο ευφυής …πανηλίθιος που οδήγησε την εθνική οικονομία σε μεγαλύτερη ύφεση από εκείνη της γερμανικής κατοχής έχει το θράσος να μιλάει για ανάπτυξη! Ο γκαβούλιακας ψυχάκιας που επιμένει να μας γενοκτονήσει μέχρι τον τελευταίο ζητάει και έξτρα γεμιστήρα. Στο διάολο κι ακόμα παραπέρα μαζί με όλο σου το σόι ρε ταφόγαμε! 

 

 
ΠΑΣΟΚ (Κάνε με μασόνο, να σε κάνω πρωθυπουργό)
Ο πιο αηδιαστικός χοντρός της πολιτικής κουζίνας. Σχιζοκλανής, γλοιώδης, παράφρων και σκατόψυχος.  Το κουραδόκομμα που εκπροσωπεί αποτελεί ό,τι πιο σιχαμερό και βρωμερό υπήρξε στην νεότερη ελληνική ιστορία. Ούτε ο διάολος δεν τον θέλει αυτόν αλλά θα εκεί θα πάει! 

 

 

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  (Τον μασόνο και αν τον δέρνεις, το ματσούκι σου χαλάς)
Ορφανοί νεοδεξιοί απατεώνες του Καρβουνιασμένου χοντρομαλάκα. Ένας-ένας την κάνουν για εκεί που προστάζει ο απέθαντος ζωοκλέφτης από τα Χανιά. Πιο μπουνταλάς κι από τη λούγκρα τον Καραμανλή έχει καταντήσει ο αρχίδας ο Συγκαμμένος με το τρύπιο μαντρί. Πού πας ρε χοντρέ με τον Νικωλόπουλο;  Ρε άντεστε στο γεροδιάολο κι εσείς και ο βρυκόλακας!

 

 
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (Θρέψε μασόνο τον χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι)
Αισχρός, ρουφιάνος και αγράμματος. Ο κλητήρας μασονοκεφτές του Μπόμπολα ήρθε να μας σώσει. Άντε γαμήσου ρε πρακτοράκο, τράβα να κοροϊδέψεις καμιά μαστουρωμένη σκύλα των ορθάδικων!  Ως κι ο Βαλλιανάτος σε πήρε πρέφα, ρε πιτσικόμη. Τσακίδια στο διάολο μαζί με το αφεντικό σου! 

 



 
ΚΙΔΗΣΟ (Τον μασόνο κάνεις φίλο, κράτα και κανένα ξύλο)
Ας προσέχατε. Από το «Λεφτά υπάρχουν» φτάσαμε στο «Μαλάκες υπάρχουν» (αυτοί που ψηφίζουν ΓΑΠ). Μιλάμε για κίνημα-τούρμπο.  Παγκοσμιοποίηση και σκλαβιά με κάθε τρόπο και μέσο.  Πόσο μαζόχας πρέπει να είναι κάποιος για να ψηφίσει τον Οβραίο αρχιπούστη που ξεκίνησε όλο αυτό το νταβαντούρι; Πάρ’τον ρε διάολε μην κολαστώ, γαμώ τον τάφο του σκατίγερου! 

 

 
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ (Αν ήταν η ψωλή τρομπόνι, θα την γλείφαν οι μασόνοι)
Εδώ είναι όλο το χρήμα. Άμα μπούνε στο νέο κωλάδικο τα συνεταιράκια της μαύρης συμφοράς θα δεκαπλασιάσουν τα πονταρίσματά τους.  Το κάθαρμα ο κυρ-Φώτης που προκάλεσε διπλές εκλογές το ‘12 έτσι για την πλάκα του και που ψήφισε τα μνημόνια και η πράσινη λαίλαπα που όπου βλέπει λεφτά και ΜΚΟ αλληθωρίζει, ζητούν και πανωπροίκι. Ρε τραβάτε γαμηθείτε στο διάολο!   

 




ΣΥΡΙΖΑ  (Καινούργιο μασονάκι μου και πού να σε κρεμάσω)
Το Κνιτάκι που θα γινόταν βασιλιάς. Γελάω πού όλοι όσοι θα τον ψηφίσουν περιμένουν να πάρουν λεφτά (ακόμα και αυτοί που έπαιρναν 2.500 τον μήνα και τώρα παίρνουν 1.500). Έχετε αναρωτηθεί ρε ΜΑΑΑΑΑΛΑΚΕΣ πού θα τα βρει τα λεφτά ο γελοίος ο κωλοτούμπας ο Τσίπρας, γαμώ το σπίτι του; Έχει καμιά τράπεζα δικιά του; Από ποιόν θα τα πάρει ρε ζώα; Από τους πλούσιους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο; Την ίδια νύχτα θα τον διώξουν με τις κλωτσιές. 

 

 
Ξυπνήστε ρε μαστούρια! Ξεκολλήστε από τα γαμιολεφτά και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα όσο είναι καιρός. Τα έχει ήδη συμφωνήσει με την Μέρκελ ο μιξοϊουδαίος λέρας. Έρχεται δραχμή κατοχική και χρεωκοπία βαρβάτη (μαζί και πόλεμος). Να βγει πρωθυπουργός για να ξεβρακωθεί κι αυτός, αλλά μετά μην μου σκοτίζετε τ’ αρχίδια.  Τον στέλνω στον αρχιδιάολο από τώρα!

 

 
ΚΚΕ (Μασόνι το μασόνι γεμίζει το κασόνι)
Το βρωμερό σταλινόφρον απόκομμα, ύπουλο και συνωμοτικό όσο ποτέ. Το αιώνιο δεκανίκι της πλουτοκρατίας και των Ιουδαίων τοκογλύφων. Πάντα εναντίον του έθνους και πάντα συνένοχο σε όλες τις γενοκτονίες σε βάρος των Ελλήνων. Η συμμορία που δεν λέει να ξεμαγαρίσει και που δεν κατάφερε να μάθει ελληνικά αλλά που τα παίρνει χοντρά από τον κρατικό προϋπολογισμό. Στο καζάνι νο 1 με την καυτή πίσσα και γρήγορα!

 

 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Στην αναμασονιά καλό είναι και το ρόταρυ)
Λεφούσι διεθνιστών, αναρχοκομμουνιστών και ανθελλήνων πεμπτοφαλαγγιτών.  («Μετανάστες, αδέρφια μας», «Κάτω οι πατρίδες», κλπ.). Στον Βελζεβούλ χωρίς αναβολές!

 

 
Στο εκλογικό παρασκήνιο υπάρχει και η κλίκα που προωθεί τον λόρδο Παρκεζίνη αυτό το σφουγγαρομουνόπανο που έχει ως αποστολή να γυαλίσει τα πατώματα της άρχουσας συμμορίας των ψευτο-επιχειρηματιών. Στόχος του είναι να ανοίξει τον δρόμο για τον γαμημένο Γκλύξμπουργκ, το πιόνι της αγγλικής κουραδοστοάς.  Στο διάολο όλοι τους!
 
 

 
Μεγάλη απώλεια η μη κάθοδος στις εκλογές του γίγαντα Καζάκη (του όγδοου χοντρο-Βούδα με ανθρώπινη μορφή). Το ενιαίο μέτωπο που τρέμουν όλες οι καπιταλιστικές δυνάμεις ξέμεινε από μπικικίνια. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα για αυτόματο πωλητή αναψυκτικών. (Κάτι μου λέει ότι οι πωλήσεις του δημοφιλούς soft drink έχουν σημειώσει ραγδαία πτώση ενώ πανηγυρίζουν τα γουρούνια που θα γίνονταν σουβλάκια για να ταϊστεί το καζακικό τέρας).

 

Προβλέψιμο αίνιγμα αποτελεί η Τελεία του Γκλέτσου, αφού κρίνοντας από μερικούς που έχει μαζέψει, η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.
 
ΠΗΓΗ: BLOG ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου