Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

 "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ" - ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ...;;

 
 
 
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΣΤΟ FACEBOOK
 
- Δηλαδή απαιτούν άδεια παραμονής και εργασίας και πολιτικά δικαιώματα επειδή τους διασώσαμε αντί να τους αφήσουμε να πνιγούν στο ναυάγιο που οι ίδιοι προκάλεσαν προκειμένου να τους διασώσουμε, να τους περιθάλψουμε και να τους αμολήσουμε να διαμένουν, να εργάζονται και να κάνουν ό,τι γουστάρουν στη χώρα μας, χωρίς να πληρώνουν φράγκο, πλουτίζοντας τους πλούσιους εργοδότες τους και στέλνοντας μαύρα χρήματα στο εξωτερικό.
Χανιά συμπρωτεύουσα της θολοκουλτούρας και ντροπή της κρητ...ικής ιστορίας.Μετά την Πάτρα που είναι η πρωτεύουσα της απλυσιάς και θολοκουλτούρας, αμέσως δεύτερα έρχονται τα γελοία Χανιά.Τα Χανιά είναι πολιτικώς γελοία και ο γράφων είναι Χανιώτης και ξέρει τι λέει.Όποιος διαφωνεί ας κατέβει στο λιμάνι μια βόλτα και στα 2 Λουξ να δει τι εστί απλυσιά και μπίχλα! Κάντε και πολιτική συζήτηση με κάποιον μπάρμπα βαψομαλλιά, γκριζομαλλιά σε κάποιο καφενείο να κοζάρετε πολιτική αντίληψη να ξεράσετε!!!
Ω Κρήτη μου όμορφο νησί,κορφή του Ψηλορείτη και λεβεντογέννα χώρα....τι λέβεντογαμημένους εθνοπροδότες βγάζεις τώρα; Διεφθαρμένα Πασόκια,διεφθαρμένοι ρουσφετολόγοι που πέρασαν στον Σύριζα, αναρχικοί απάτριδες και λιγδιάρηδες μπαφιάρηδες,σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές,χανιώλες γκόμενες που την έχουν δει το χρυσό αιδοίο και ψάχνουν τον φραγκάτο γκόμενο κτλ.Η χειρότερη πάστα Ελλήνων! Όποιος διαφωνεί ας με αντιμετωπίσει με επιχειρήματα.
Πάμε στους μετανάστες τώρα:
Στην Ελλάδα δεν χωράτε έτσι και αλλιώς για πολλούς και ποικίλους λόγους:
 1)Χρεοκοπήσαμε και πρέπει να φροντίσουμε τα δικά μας τα παιδιά πρώτα.Δουλειές δεν υπάρχουν οπότε πίσω στις πατρίδες σας.
2)Είστε μουσουλμάνοι και η θρησκεία σας ,τα ήθη και τα έθιμα σας δεν συνάδουν με τον δυτικό πολιτισμό και εκπτώσεις στον πολιτισμό σας δεν κάνετε,τα θέλετε όλα ή τίποτα!
3)Είτε τόσοι πολλοί στον αριθμό που κινδυνεύουμε τη βιολογική εξαφάνιση ως έθνος για πρώτη φορά μετά από 30 αιώνες.
4)Δεν ταιριάζουμε σε απολύτως τίποτα!

Σύντροφοι Έλληνες αναρχικοί και κομμουνιστές, σας έχω νέα!Οι μουσουλμάνοι δεν είναι ταξικά σας αδέρφια.Δεν υπάρχει καμία ταξική συντροφικότητα μεταξύ σας .Αυτοί δεν σας βλέπουν ως ταξικούς συντρόφους αλλά σαν μεσοαστούς απίστους.Για να αναπτυχθεί ταξική συντροφικότητα θα πρέπει να ασπαστείτε το Ισλάμ το οποίο για αυτούς είναι αδιαπραγμάτευτο κεφάλαιο.Όσο δεν ασπάζεστε το Ισλάμ κοντά δεν θα έρθετε.Απλώς σας χρησιμοποιούν και τους δίνετε το σχοινί με το οποίο θα σας κρεμάσουν όταν πληθύνουν κι άλλο(το είπε και ο Λένιν).
Αυτοί για εσάς είναι απεργοσπάστες και χρήσιμα πιόνια του μεγάλου κεφαλαίου για να καμφθούν οι συνδικαλιστικές διεκδικήσεις της εργατικής τάξης, και για αυτούς είστε μεσοαστοί άπιστοι.
Δεν ξυπνάτε ούτε σε 500 χρόνια

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΙΚΟΙΣΤΕΣ , ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ...
 
Μία νέα προσπάθεια ξεκινούν μετανάστες στα Χανιά οι οποίοι οργανώνονται μέσω της “Πρωτοβουλίας Μεταναστών Χανίων”. Στο πρώτο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα, η Πρωτοβουλία Μεταναστών καλεί σε μία πρώτη πορεία, την Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα “γιατί απλά δε γίνεται πάντα να είμαστε εμείς το πρόβλημα, εμείς να μη χωράμε ούτε στη χώρα μας ούτε εδώ”. Όπως τονίζουν το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες, κι αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει μία κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλά “οι πολιτικές που στραγγαλίζουν τα δικαιώματα, που καταπατούν διεθνείς συμβάσεις”.

Το κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα έχει ως εξής:

"Εμείς η Πρωτοβουλία Μεταναστών Χανιών σας καλούμε την Παρασκευή 3 Απριλίου, 6 το απόγευμα στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς για να ενώσετε τη φωνή σας με τη δική μας.
Εμείς οι μετανάστες, εργαζόμενοι, θέλουμε να δηλώσουμε ότι όπως μέχρι τώρα παλέψαμε με κάθε τρόπο για τα δικαιώματα μας στη ζωή και στη δουλειά, έτσι θα συνεχίσουμε.
Και τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση, δε θα περιμένουμε, αλλά θα υψώσουμε τη φωνή μας, θέλουμε και τη δική σας αλληλεγγύη, για να ακουστούν οι θέσεις μας, για τη νομιμοποιήση μας χωρίς προπόθεση.
Η νέα κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει την πολιτική, που μας έπνιγε, μας εκμεταλλευόταν, μας έβαζε στο περιθώριο.
Το δικαίωμα μας σε νόμιμη ζωή και εργασία είναι αδιαπραγμάτευτο, και μια κυβέρνηση που θέλει να είναι αριστερή, οφείλει να το εξασφαλίσει.
Το μεγάλο θέμα το οποίο πρέπει να βρει άμεσα λύση είναι οι μετανάστες που ζουν τόσα χρόνια στην Ελλάδα και με κάποιο τρόπο συνεχώς βρίσκονται έξω από τους διάφορους νόμους.
Η πρώτη μας κίνηση είναι η συγκέντρωση πορεία της Παρασκευής, γιατί απλά δε γίνεται πάντα να είμαστε εμείς το πρόβλημα, εμείς να μη χωράμε ούτε στη χώρα μας ούτε εδώ.
Το πρόβλημα είναι οι πολιτικές που στραγγαλίζουν τα δικαιώματα, που καταπατούν διεθνείς συμβάσεις και εμείς οι μετανάστες, ο πιο αδύναμος κρίκος της εργατικής αλυσίδας, γινόμαστε ο δέκτης όλων των βάρβαρων μέτρων φτωχοποιήσης και εξαθλίωσης.
Δηλώνουμε λοιπόν πως είμαστε εδώ, έτοιμοι για νέους αγώνες για να κερδίσουμε τη ζωή μας."


ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..
 Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ , ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ , ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ...
 ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ" , ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
 ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΠΟΛΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΑΪΣΑΝΕ.

ΠΗΓΕΣ : ΣΕΛΙΔΑ "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" - FACEBOOK
                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - "ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου