Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

 Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ"... ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ...

 

 
 

 
«Αυτές τις μέρες φιλοξενούμε στην ιεράν αρχιεπισκοπήν κλιμάκιο από μητροπολίτες από το πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ένα βράδυ μετά το δείπνον, ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος επρότεινε να πάρουμε το καφεδάκι μας στο μέγα συνοδικόν. Εκεί λοιπόν συζητώντας διάφορα θέματα ρώτησε ο Μακάριος τους φιλοξενούμενους Μητροπολίτες: Άγιοι αδελφοί, τώρα που είστε εδώ, είναι ευκαιρία να μου λύσετε μια απορία που έχω. Του είπαν στην διάθεση σου Μακαριότατε αν μπορούμε, γιατί όχι. Και τους είπε ο Μακάριος: άγιοι αδελφοί πέστε μου σας παρακαλώ τι γίνεται με το θαύμα του άγιου φωτός, είναι πράγματι θαύμα;


«Οι Μητροπολίτες απ τα Ιεροσόλυμα εμειδίασαν και του είπαν: Μακαριότατε, κοροϊδεύουμε τον κόσμο, είναι ντροπή μας να κοροϊδέψουμε και εσένα. Ο Μακάριος είπε: Μα δηλαδή, θέλετε να πείτε πως δεν είναι θαύμα; Όχι δεν είναι θαύμα! Ε, τι είναι λοιπόν; Μακαριότατε είναι μια τελετή η οποία γίνεται κάθε μέγα Σάββατο εις τον ιερό ναό της αναστάσεως, Ο Μακάριος τους είπε: Και γιατί δεν λέτε την αλήθεια εις τον κόσμο; Και απήντησαν: Μακαριότατε ποιος τολμά να πει την αλήθεια εις τον κόσμο... θα μας λυντσάρουν. Αυτή ήταν η αφήγηση του Αρχιερέως».
KAI EΔΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ...
 
 
Επειδή τό "άγιο" φώς είναι τό θέμα μου, εκτός τών άλλων μαρτυριών περί της απάτης αυτής, υπάρχει και μαρτυρία ενός αρχιδιακόνου του Πατριαρχείου, του Χαράλαμπου Κατενίδη, όπου και μαγνητοφωνήθηκε η ομολογία του (εις γνώσιν του) τό έτος 1965 από τόν Στυλιανό Χαραλαμπάκη, περιγράφοντας την απάτη του "αγίου" φωτός... και αυτή η μαρτυρία βρίσκεται στην διάθεση μας όπου και από την www.sporeas.tv την δημοσιεύουμε κατ' αποκλειστικότητα.

"Καλή Ανάσταση " καί σε βλέποντες αλλά περισσότερο και σε "τυφλούς" θρησκεύοντες όπου τυφλώθηκαν από τό πολύ "άγιο" φώς που σκορπά... σκοτάδι.
 
ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥΣ...
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ..
ΑΙΣΧΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου