Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΝΑΙ , ΜΕΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ" ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ...

 
 
Εξ αιτίας του δημοψηφίσματος, νομίζω αρκετοί Έλληνες έπαθαν ό,τι και εγώ. Με αρκετούς φίλους και συναγωνιστές συγκρουστήκαμε μετωπικώς. Με αρκετούς διακόψαμε πλήρως τις σχέσεις μας.

Αλλά αυτή είναι η ουσία της πολιτικής. Σύγκρουση και διεκδίκηση. Ο πραγματικός χαρακτήρας ενός φίλου ή συναγωνιστού μας δεν αποδεικνύεται από το τί θα πούμε σε μία στιγμή ανέσεως.

Ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου αποδεικνύεται όταν πρέπει να κάνει δύσκολες επιλογές κάτω από πίεση. Όταν έχει να κερδίσει ή να χάσει κάτι. Όταν πρέπει να ιεραρχήσει μεταξύ δύσκολων επιλογών. Όταν πρέπει να χάσει κάτι σε ατομικό επίπεδο για να κερδίσει το σύνολο της κοινωνίας.

Η μεμψιμοιρία, η δειλία, ο ραγιαδισμός, η απαξίωση της ρήξεως με τους δανειστές, επενδύθηκαν με άναρθρες κραυγές υπέρ της Ευρώπης από κάποιους πρώην φίλους και πρώην συναγωνιστές που έσπευσαν να υποστηρίξουν το "ΝΑΙ, Μένουμε Ραγιάδες".

Με αρκετούς πρώην φίλους και πρώην συναγωνιστές, δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε. Είμαστε πια εχθροί.

Αλλά αυτό ακριβώς δίνει ώθηση στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Έτσι μόνον ατσαλώνεται το επαναστατικό κίνημα. Το ξεκαθάρισμα των σκάρτων, η αναδιάταξη των συμμαχιών, η δυνατότητα του Λαού να κρίνει ποιός έχει δίκαιο και ποιός άδικο στις δύσκολες στιγμές, είναι το μεγάλο κέρδος απ' αυτή την σύγκρουση.

Μην φοβάστε την σύγκρουση. Αν πραγματικώς θέτουμε υπεράνω όλων την Ελλάδα, πρέπει να συγκρουόμαστε επί καθημερινής βάσεως.

Αδιαφορώ τελείως για τους φίλους ή συναγωνιστές που έχασα αυτές τις μέρες λόγω των απόψεών μου. Ο Αγώνας που δίνουμε είναι για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου