Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ...

 

 


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Βαρελάς
 

Ο Νεοέλληνας βρίζει τον Τούρκο, αλλά ποιον Τούρκο;
Υπάρχουν σήμερα Τούρκοι στην απέναντι μεριά του Αιγαίου;


ΟΧΙ είναι η απάντηση.

 
Ας βρεθεί κάποιος επιστήμονας να κάνει μια γενετική μελέτη με δείγμα από το dna όσων θέλετε, από όποια μέρη της Τουρκίας θέλετε.
 
Θα βρουν dna Ελληνικό, Ιρακινό, Αρμένικο, Σύριο, Σλάβικο/Καυκάσιο και ίσως στο ένα εκατομμυριοστό Ασιατικό, δηλαδή εκείνο που έφεραν οι Ουιγούροι ως γνήσιοι Τούρκοι.
 
Τι τους κάνει Τούρκους;
 
 Η παιδεία και όσα μαθαίνουν στα σχολεία τους...
ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ!!!!
 
Όλα είναι θέμα παιδείας, ενίοτε και προπαγάνδας.
 Μέχρι εκεί που θέλει το κάθε κράτος να μάθεις, να διδαχτείς από τα πρώτα χρόνια της μάθησης σου, μέχρι εκεί θα φτάσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο περικλείεται και το εκάστοτε δόγμα ανάλογα με το τι πολίτες θέλεις να έχεις.
 
Οι μεν της δύσης, δέχτηκαν τον χριστιανισμό (μετά σκοταδιστικών αιώνων, σφαγών και κυνήγι μαγισσών) που για να γίνει αποδεκτός, έπρεπε να καταστρέψει την Ελληνική σκέψη, ιερουργία, ναούς, θέατρα, Ολυμπιακούς αγώνες κτλ που υφίστανται μέχρι εκείνη την στιγμή παγκοσμίως
 ΑΛΛΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
 
ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ αυτο, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.
 
Το ίδιο συνέβαινε και στην Ανατολή, μέχρι που γεννήθηκε ο Ιουδαϊσμός στην αρχή, ο οποίος γέννησε τον Χριστιανισμό, που κατόπιν γέννησε το Ισλάμ.
 
Έτσι, οι Τούρκοι επέλεξαν το Ισλάμ, γιατί είναι πιο αυστηρό από τον χριστιανισμό (όπως αυτός έγινε μετά, γιατί στην αρχή ήταν μια από τα ίδια, για να μην πω και χειρότερος), ως την θρησκεία που θα μπορέσει να επιβληθεί καλύτερα στις απείρως μεγαλύτερες πληθυσμιακές μάζες της χώρας.
 
Και ο Τούρκος δουλοπρεπής είναι, δεν αλλάζει από τον Έλληνα, τα ίδια διδάσκεται και αυτός από την Α-ΠΑΙΔΕΙΑ του.
 
Επομένως, Τούρκο, Έλληνα, Σύριο η οτιδήποτε άλλο, σε κάνει η παιδεία σου, κι όχι το αίμα σου.
 
Το αίμα σου είναι ο βασικός κώδικας της ύπαρξης σου και τίποτα παραπάνω.

Από την γνώση που θα λάβεις μέσα από την παιδεία -κατά κύριο λόγο- θα γίνεις Έλληνας, Εβραίος, Τούρκος η οτιδήποτε άλλο.
 
 Εδώ στην Ελλάδα, η Α-ΠΑΙΔΕΙΑ πια, δεν δημιουργεί Έλληνες, αλλά ανθρώπους που βρίσκονται σε μόνιμη σύγχυση.
 Να υπερηφανεύονται δηλαδή για τους προγόνους τους, αλλά να τους αναθεματίζουν την ''Κυριακή της Ορθοδοξίας''.

Να λένε είμαστε Έλληνες με καμάρι, αλλά να προσκυνούν εκείνους που βρίζουν τους απελευθερωτές τους και αφόριζαν/πρόδιδαν τις επαναστάσεις τους.
 
 Να γνωρίζουν τον κάθε Εβραίο της βίβλου και τα κατορθώματα του, αλλά να μην ξέρουν τίποτα για την Ελλάδα και να χασκογελούν για τους Θεούς εκείνων που έστησαν τον κόσμο στα πόδια του και έδειξαν σε όλους τι σημαίνει ανθρωπισμός, ελευθερία, αγάπη, φιλία, χαρά, φιλοξενία και τόσα άλλα που τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια έχουν χάσει το νόημα τους.
 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ φίλοι μου, κι εμείς παίρνουμε με το ζόρι την Εβραϊκή, κι αν λέμε ότι είμαστε Έλληνες, αυτό δεν αρκεί.
 Μέσα μας είμαστε και λειτουργούμε ΕΒΡΑΪΚΑ, γιατί μας φύτεψαν το δόγμα που μας κάνει απόγονους του ΝΩΕ, ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ και κυρίως του ΑΥΝΑΝ.

 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου