Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

 ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΝΙΟ (ΝΕΟ) ΧΩΡΙΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ...ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΠΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ....

 
 
 

 
Εικόνες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές εξελίχθησαν προχθες στην πλατεία του Νέου Χωρίου. Νεοχωριανός κάτοικος εξωτερικού αποφάσισε να πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία του χωρίου για την Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής την οποία ασπάζεται.
Ο παπάς της εκκλησίας του χωρίου γνώριζε από νωρίς τις προθέσεις του Νεοχωριανού, και ήταν αντίθετος σε αυτή την κίνηση.
Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας παρουσιάστηκε στο χωριό ένα περιπολικό, το οποίο η παρουσία του ήταν διακριτική.
Την στιγμή που ξεκίνησε το κήρυγμα του ο πιστός της  Αποστολική Εκκλησίας, άρχισαν να κτυπούν οι καμπάνες με έντονο ρυθμό ώστε να καλύψει τα λόγια του ομιλητή. Οι παρευρισκόμενοι στα γύρω καφενεία παρακολουθούσαν την εξέλιξη των πραγμάτων. Κάποια στιγμή ήρθε στο χωριό ο παπάς του διπλανού χωριού (πατέρας του Νεοχωριανού παπά) και σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε λεκτικά ενώ προσπάθησε να επιτεθεί και σωματικά στον ομιλητή, όμως η επέμβαση του αστυνομικού ήταν καθοριστική. Ο ομιλητής συνέχισε την ομιλία του και τότε έγινε προσπάθεια ξανά και από τους δυο παπάδες να επιτεθούν, αλλά η επέμβαση των χωριανών απέτρεψε τα χειρότερα.
Χωριανοί πήραν τον ένα παπά και τον πήγαν στην εκκλησία προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν άλλα τέσσερα οχήματα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, αλλά τα πνεύματα είχαν ηρέμηση.

Πηγή : apokoronaslife.gr

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ....ΑΜ  ΔΕ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου