Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

 Ο ROBIN WILLIAMS ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ , ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ...

 
 
 
 
«Η αυτοκτονία είναι μια μόνιμη πράξη, κόντρα σε προσωρινά προβλήματα». Αυτό είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός που λένε ότι αυτοκτόνησε, ο Robin Williams.

Τώρα πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με αρχές σαν τον Robin Williams, να παρέβλεψε όλα αυτά που πίστευε και να αυτοκτόνησε, επειδή λέει "ήταν πολύ αγχωμένος με τα οικονομικά καθώς υποχρεωνόταν να δεχθεί ρόλους που δεν ήθελε προκειμένου να διασφαλίσει οικονομικά την οικογένειά του μετά τα δύο διαζύγια που είχε" !!!
 
5,2 δισ. ευρώ ήταν τα κέρδη του Hollywood από τις ταινίες του Robin Williams αλλά αυτός ήταν αγχωμένος με τα οικονομικά!!!
 
Ας δούμε τώρα πώς και με τι "αυτοκτόνησε":  
 
Με μια αυτοσχέδια αγχόνη έβαλε τέλος στη ζωή του ο Robin Williams σύμφωνα με τα αποτελέσμα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού προήλθε από ασφυξία από τη ζωνή που πέρασε γύρω από το λαιμό του για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι βρέθηκαν αμυχές στο εσωτερικό του αριστερού χεριού του Williams στοιχείο που υποδεικνύει ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του(!!!).
(Eμεις πάλι πιστεύουμε ότι προηγήθηκε αντίσταση του θύματος) 

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο Williams βρέθηκε σε καθιστή θέση στο δωμάτιο του με τη ζώνη περασμένη γύρω από το λαιμό του.

Εμείς προτείνουμε το εξής πείραμα: 
Καθίστε στο δωμάτιό σας και βάλτε τη ζώνη στο λαιμό σας και προσπαθήστε να αυτοκτονήσετε. Άν νοιώσετε  ότι πλησιάζετε έστω και λίγο στην ασφυξία και δεν χαλαρώσετε ενστικτωδώς την ζώνη από το λαιμό σας, ένα είναι σίγουρο: 

Ότι κάποιος άλλος κρατάει τη ζώνη!!!

Σε κάθε περίπτωση όταν χάσει κανείς τις αισθήσεις του χαλαρώνει, άρα και το σφίξιμο στη ζώνη θα χαλάρωνε αυτόματα και δεν θα επήρχετο ο θάνατος!

Θέλουν να μας πείσουν ότι ένας αντισυμβατικός τύπος σαν τον  Robin Williams που πάλεψε ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων αυτοκτόνησε. 

Δείτε τον λοιπόν να μιλά εναντίον της αυτοκτονίας
 


(Μήπως τελικά ενώ μιλούν για αυτοκτονία θέλουν να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για δολοφονία;)

Ας δούμε τί έλεγε για την κρίση στην Ελλάδα

Την αγάπη και το θαυμασμό του για την Ελλάδα είχε εκφράσει σε συνέντευξή του το 2011 ο  Ρόμπιν Ουίλιαμς, που βρέθηκε προχθές νεκρός στο σπίτι του.

«Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία. Μπορεί η οικονομία της χώρας σας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαστε ανίσχυροι» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

«Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν» σημείωνε ο διάσημος ηθοποιός.

Παράλληλα είχε προσθέσει ότι έχει κάνει διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά και πώς δεν ήταν αρκετό για να δει όλα όσα έχει διαβάσει στην ελληνική μυθολογία.

«Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις».
Καί μόνο γι αυτές τις φράσεις θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν!
η Νέα Τάξη δεν θέλει αγκάθια στο δρόμο της.

Οι διάσημοι που μπορεί να της σταθούν εμπόδιο είναι καλό να φεύγουν απ΄τη μέση...
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ROBIN WILLIAMS
EMEIΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, 
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!
ΕΠΕΣΕΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΠΗΓΗ: ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου