Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

 ΔΩΡΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ... Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ...

 
 

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ " ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ 126 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ .

 "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , ΑΠΛΟΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΛΑΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ , ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ (ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΑΚΟΜΗ , ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ..) ΤΑ "ΤΙΜΙΑ" ΔΩΡΑ ΤΩΝ  ΜΑΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΖΕΣΟΥΑ..

 Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ (ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ & ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ) , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

 ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΚΥΡ ' ΕΛΕΗΣΟΝ.
 
 
 ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΓΙΑ ΜΑΓΟΥΣ , ΜΥΡΑ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ , ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΔΑΦΙΚΗ) ΚΑΤΟΧΗ.
 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΛΙΓΩΡΙΑ , ΔΙΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ.
 
 
 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΩΦΩΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...

 
 ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΘΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ . 
 
 
  ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ , ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
 ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ , ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .
 ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΤΑ ΑΔΩΝΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΑΣΧΑ(ΠΕΣΑΧ) , ΤΑ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ , ΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ , ΤΑ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ , ΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ , ΤΑ ΒΟΗΔΡΟΜΙΑ , ΤΑ ΒΡΑΥΡΩΝΕΙΑ , ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΟΡΤΕΣ..
 
 ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ...

 
 Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ , ΚΑΙ  ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ...
 
ΕΡΡΩΣΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου