Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

 ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ(;;) ΣΧΟΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ;;;

 
 
 

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ Tractatus Judaeogamotaficus. Η μολυσμένη ιστορία και το έθνος των ζαβών (Μέρος Β΄) - 2014 , ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ)

 
Η ορθόδοξη πουστιά είναι παντοδύναμη.  Λύνει και δένει στο παρασκήνιο. Μαζί με τις πούστρες τις αδελφές της, την μασονία και την φεουδαρχία, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις ακολουθώντας τις εντολές των κατόχων της πατέντας.
 
  Αυτή η γαμημένη τριάδα αποφασίζει για το τι θα διδάσκεται στα σχολεία. Το παπαδαριό ελέγχει ακόμα και το τι ανασκάπτει η αρχαιολογία. Μεροληπτεί για το ποιος θα έχει έδρα στα πανεπιστήμια (ειδικά στις φιλοσοφικές και παιδαγωγικές σχολές).
 
 ΠΡΙΝ
 
 Εξασφαλίζει το ποιοι θα πάρουν χρόνο στα ΜΜΕ και ποιος θα προσκληθεί στα πάνελ.  Χαρακτηριστικό είναι που κάποια περίοδο εμφάνιζαν τους υποστηρικτές του ελληνότροπου στα τηλεπαράθυρα προσπαθώντας να τους γελοιοποιήσουν. Όταν οι αμόρφωτοι δημοσιοκάφροι και οι αδιάβαστοι ορθόδοξοι βλάκες έφαγαν τις τάπες τους δημόσια, τότε ως εκ θαύματος οι φιλόσοφοι, οι δωδεκαθεϊστές και οι συμπαθούντες της κίνησης εξαφανίστηκαν από τα κανάλια. Τυχαίο είναι κι αυτό, μη μασάτε. 
 
ΜΕΤΑ

 «Ο θεός είναι μεγάλος». Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη άποψη. 
 Όλοι είμαστε υποχρεωτικά χριστιανοί ορθόδοξοι και χαιρόμαστε για τις επιτυχίες του Αβραάμ και της φάρας του ακόμα και σε βάρος των προγόνων μας (κυρίως εναντίον αυτών).
 Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ζούμε στην τηλεσκατούλα τα κινηματογραφημένα θεία «γεγονότα» για να εμπεδώσουμε την πλύση.  Ανεχόμαστε την γκρίνια των Ιουδαίων ότι τους καταδιώκει όλος ο πλανήτης, αλλά κανείς δεν κάνει την σούμα να μας πει τι ακριβώς προσέφεραν μέχρι σήμερα στον πολιτισμό, πόσα έχουν παντελονιάσει από τις συμφορές των άλλων και πόσους λαούς έχουν κατακρεουργήσει οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους. 
 Την μονοθεϊστική θρησκεία μας έδωσαν; Μια χαρά ήμασταν και χωρίς αυτήν. Κανείς δεν μας λέει ποιος κατέσφαξε τους Έλληνες και πού αποσκοπούσε.
  Μετά την ανάσταση του ανύπαρκτου Οβραίου και την ίδρυση της Πουστρούπολης, γίνεται αμέσως διακτινισμός στον 10ο βαρβαρικό αιώνα χωρίς κανένας να μας εξηγεί αυτό που έγινε ενδιάμεσα.  Αυτό από μόνο του είναι αρκετά ύποπτο.
 
 
«Όμως τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σήμερα;  Γιατί χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τι συνέβη στο Βυζάντιο τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού;»  έρχεται να ρωτήσει ο ηλίθιος Νεοέλληνας βλαχογιάπης.   Πέρα από τους καθιερωμένους ηλίθιους, οι πολιτικά καθυστερημένοι, οι ποδοσφαιρικά μογγολοειδείς και οι θρησκευτικά πυροβολημένοι είναι αρκετοί.  Ζούμε σε μια χώρα ζαβών.  Στο παρελθόν όταν δεν υπήρχαν αρκετοί ζαβοί, τους κατασκευάζαμε. Δεν υπήρχε χωριό που να μην διέθετε τον τρελό του.  Όμως τώρα έχουμε μπει σε νέα φάση ζαβοσύνης.  Το οικοσύστημα των βαρεμένων έχει αναβαθμιστεί.
 
 
Οι καλοί, οι απελπισμένοι και οι ανήσυχοι έφυγαν για έξω. Οι δραστήριοι δουλεύουν διπλές δουλειές. Οι συνετοί έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και διαβάζουν.
 Μόνο οι ζαβοί κυκλοφοράνε στους δρόμους. Μιλάμε ότι οι καμένοι και οι πυροβολημένοι της Νεοελλάδος έχουν πολλαπλασιαστεί σε νούμερα απίστευτα.
 Κάτι οι αεροψέκουλες, κάτι τα χημικά στο φαγητό, κάτι οι τοξικές βαφές μαλλιών, κάτι τα πακιστανικά γενόσημα του μπουμπούκου και του τσεκουρίδη, κάτι τα δηλητηριώδη λιβάνια των τράγων, γεμίσαμε ζαβόμπαλους.  Άντρες, γυναίκες, παιδιά, νέοι, γέροι, φτωχοί και πάμφτωχοι, όλοι περπατάνε λοξά, παραμιλάνε και χάνουν λάδια. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια χώρα στην οποία πρωθυπουργός είναι ένας επικίνδυνος ψυχοπαθής;
 
 
Η ιστορία είναι μολυσμένη. Είναι θανατηφόρα τοξική και άκρως ραδιενεργός. Είναι φαρμάκι εγγυημένο από χριστιανοεβραϊκή  οχιά. 
 Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστορικών και των φιλολόγων της δευτεροβάθμιας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι κωλοτρυπίδες. Και αυτό γιατί γνωρίζουν τι έγινε και κάνουν την πάπια.  Ξέρουν για τις σφαγές και προσποιούνται ότι έγιναν κάπου αλλού. Ακούνε τα υστερικά κρωξίματα των χριστιανικών ορνέων και ανέχονται τα ψέματά τους, χωρίς μια ένσταση, έναν αντίλογο, ένα γαμωσταύρι.  Δεν διαθέτουν ούτε ευθιξία, ούτε επιστημονική συνείδηση, ούτε ηθική.  Το μόνο που έχουν είναι μια φοβισμένη, σκατολερωμένη, μίζερη ψυχή δούλου.
 
 
Για να λέμε τα ίσια, όσοι πάνε κόντρα στην εκδοχή της ιστορίας που έχει θεσπίσει αυθαίρετα η Ανίερη Σύνοδος των πουσταράδων σβήνονται από παντού.
 Κλείνουν οι πόρτες όλες μαζί. Το γνωστό «πέπλο σιωπής».  Ο μηχανισμός της συνολικής ιδιωτείας.  Οι μετέχοντες στο χριστιανικό παρακράτος είναι τόσο διαπλεκόμενοι που καλύπτουν όλους τους τομείς της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής.   Οι θέσεις, τα λειτουργήματα και τα αξιώματα κληρονομούνται σε παιδιά, ανίψια, γκόμενες και γκόμενους.  Στην αρσενοκοίτη θρησκευτική μασονία, η μεγάλη ψωλή είναι το πολυτιμότερο προσόν για να πάει κανείς μπροστά. Θα πρέπει βέβαια να σπρώξει πολύ σκατό. Η ιουδαϊκή μνησικακία που αναφέρει ο Νίτσε στην πρώτη πραγματεία της Γενεαλογίας της Ηθικής είναι ολοφάνερη στο ρασοφόρο υβρίδιο σαυρανθρώπου. Μισούν, ζηλεύουν, επιβουλεύονται. Δεν ξεχνάνε, δεν συγχωρούν, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. 
 
 
 
 
 Δουλειά τους είναι να κρατούν τους Έλληνες σε διαρκή μετριότητα και καταστολή. Γι αυτό αμείβονται από τους τοκογλύφους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου