Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΠΕΡΙ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666" ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ ...

 




Ο ιστοτοπος <<ΜΑΚΕΛΕΙΟ >> πλην καποιες αληθειες που βγαζει κατα καιρους στην επιφανεια, εχει ταχθει φανερα πλεον στην εγκληματικη γενοκτονικη προπαγανδα των σουφιστων ,εψιλον και καλογηρων ,περι της εκστρατειας στην κοκκινη μηλια και την πορτοκαλι αχλαδια..!!

Μπηκαν οι Αεκτζηδες στην Αγια Σοφια και ανατριχιασαν τα συμπαντα απο το δεος του ....Ταματος της Ορθοδοξιας...και ξαφνικα θυμηθηκαν οτι ειναι δικια μας και θα την παρουμε πισω ο κοσμος να χαλασει..!!

Εμεις, μια μεριδα Ελληνων τους λεμε ΟΧΙ !!...Δεν την θελουμε ..!Διοτι Εμεις εχουμε δικα μας , Ελληνικα αριστουργηματα τεχνης τα οποια εχουν καταχωσει ,τα οποια εσκεμμενα αφηνουν να ρημαζουν και να βανδαλιζονται ανα τις χιλιετιες, τα οποια ουρλιαζουν για να εχουν την περιοπτη θεση που τους ταιριαζει και τους ανηκει.

Δεν γουσταρουμε το ερειπιο της ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ..!!! Δεν γουσταρουμε την Βυζαντινη Αυτοκρατορια...!!
 

Δεν νοειται Ελληνες σοφρωνες ,οξυδερκεις,οξυτατοι ,να πεσουν στην παγιδα αυτη . Ειναι καθαρη αυτοκτονια ,ειναι καθαρη γενοκτονια τυπου Μικρας Ασιας, ειναι μια υπουλη ροπη για να τελειωσει η Ελλας σε διαστημα ολιγων ωρων.

Το πατριωτικο αισθημα για την ανακαταληψη των αρχαιων ελληνικων τοπων ενδυναμωνεται κα υπερ αμυνεται στον υστατο βαθμο με την υπεροχη των οπλων....Αναρρωτηθηκε ποτε κανεις που διαολο θα παμε με ανυπαρκτη πολεμικη αμυνα, βιομηχανια, οπλισμο και στρατο;

Αναρρωτηθηκε κανεις οτι εχουμε να κανουμε με εναν εχθρικο στρατο εκατομμυριων με δικη τους πολεμικη βιομηχανια και υπερ εξοπλισμενοι με την τελευταια τεχνολογια;;.
 
Εμεις δεν λαμβανουμε ουτε θεση και ουτε συνενουμε στην προσχεδιασμενη φρικη κατα της πατριδας μας διοτι δεν θα απομεινει κανεις για να σηκωσει το λαβαρο του στημενου ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ.

Το μονο που εχουμε να προτεινουμε ειναι το εξης....Οποιος εχει τον καυτο ποθο να απολαυσει την Αγια Σοφια, δεν εχει παρα να μετοικισει εκει...να ησυχασει αυτος αλλα και εμεις..


- ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΕΙΠΕ : "ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ... ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ... "

- ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

 ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ , ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ..
 
 
ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ...
 ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΗ , ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ) ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΩΜΙΩΝ - ΡΩΜΙΟΥΣ  ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΜΑΥΚΙΑ) .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου