Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ...

 
 

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ .

Εξ αιτίας του επεισοδίου στον Μυστρά Λακωνίας, με το κατεστραμμένο άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου και την "ομάδα Εψιλον", ήρθαν στην επιφάνεια οι γνωστές ορνιθολογίες του κινήματός μας.

"Δεν έχουμε καμμία σχέση με αυτά, είμαστε κατά της βίας, η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει σχέση με τέτοιες ενέργειες, πρόκειται για προβοκάτορες", κλπ, κλπ.

Αναρωτώμαι αν όσοι εκφέρουν λόγο για την Ελληνική Θρησκεία έχουν καθίσει ποτέ να σκεφτούν αν διαθέτουν στρατηγική. Αμφιβάλλω αν έχουν αίσθηση του κινδύνου που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός.


Οι λόγοι που εκφράστηκαν οι παραπάνω αποκηρύξεις είναι δύο: Α) διότι όποιοι διέπραξαν την βομβιστική ενέργεια μάλλον δεν είναι μέλη του κινήματος της Ελληνικής Θρησκείας και απλώς χρησιμοποίησαν το Δελφικό Έψιλον, Β) διότι αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα φοβούνται την σύγκρουση με το νεοβυζαντινό καθεστώς.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο σημαντικότερος από τους δύο, που καθόρισε και το περιεχόμενο της αποκηρύξεως, ήτοι "μην μας πούν τρομοκράτες".



Στην γειτονική μας Συρία οι ισλαμιστές της ISIL ανατίναξαν σήμερα τρεις ομήρους αφού τους έδεσαν πάνω σε στήλες Αρχαίων Ναών στην Παλμύρα.

Υπάρχει περίπτωση έστω και για μία στο τρισεκατομμύριο να περάσει η σκέψη από το μυαλό των Ελλήνων στο θρήσκευμα ότι κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξουν αντίποινα; Ότι κάποια στιγμή οι υποδομές των μονοθεϊστών εισβολέων και κατακτητών πρέπει να κατεδαφιστούν;

Όχι ως πράξη εκδικήσεως. Αλλά ως συστηματική και ωργανωμένη πολιτική απελευθερώσεως των λαών και μνημοκτονίας του μονοθεϊσμού.

Έχουν αντιληφθεί όσοι καταδικάζουν πράξεις σαν αυτές του Μυστρά ότι αποθρασύνουν τον νεοβυζαντινό κατακτητή να γκρεμίσει και άλλα Ελληνικά Μνημεία;

Από το γεγονός ότι αυτοί που διέπραξαν την ενέργεια στον Μυστρά δεν έχουν σχέση με εμάς, δεν επιτρέπεται να καταλήγουμε στην καταδίκη της επαναστατικής βίας ενάντια στον μονοθεϊσμό και στα σύμβολα της βυζαντινής κατακτήσεως.

Από το ότι ενδεχομένως να διαφωνούμε με μία ενέργεια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποδεχόμαστε την παρουσία βυζαντινών και οθωμανικών μνημείων στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή πρέπει είτε να απομακρυνθούν από την Ελλάδα, είτε να κατεδαφιστούν και στην θέση τους να ανεγερθούν τα Ελληνικά προχριστιανικά και προϊσλαμικά μνημεία των Προγόνων μας.

Αν αυτό γίνει "νομίμως" από μία Ελληνική κυβέρνηση ή "παρανόμως" από μία οργάνωση, έχει δευτερεύουσα σημασία.

Όσοι Έλληνες στο θρήσκευμα διαφωνούν με την κατεδάφιση μονοθεϊστικών μνημείων, ας ομολογούν την αλήθεια: φοβούνται τον νεοβυζαντινό κατακτητή. Ας σταματήσουν επιτέλους τις γελοιότητες του τύπου "ο Ελληνισμός είναι ανεκτικός και δεν έχει σχέση με την βία". Καλύτερα να αντικαταστήσουν την λέξη Ελληνισμός, με την λέξη ραγιαδισμός.

Ο Ελληνισμός όχι μόνον σχετίζεται με την βία, αλλά καλά θα κάνει να αρχίσει να την ασκεί συστηματικώς, επιστημονικώς, και ωργανωμένως εναντίον των εχθρών του, αν δεν θέλει να δει στην Ελλάδα τους μονοθεϊστές της ISIL να επαναλαμβάνουν αυτά που έκαναν στους Προγόνους μας οι μονοθεϊστές του ραββίνου Τζεσουά.

Η μη-καταστροφή των βυζαντινών "μνημείων" δεν είναι δείγμα πολιτισμού. Είναι δείγμα ραγιαδισμού. Το αν η απομάκρυνση ή η κατεδάφιση πρέπει να γίνει ειρηνικώς, είναι μία άλλη συζήτηση. Αλλά για να έχουμε το δικαίωμα να λέμε ότι είμεθα Έλληνες, πρέπει να απορρίψουμε κάθε ιδέα μονίμου εγκαταστάσεως χριστιανικών και ισλαμικών μνημείων στην Χώρα μας.

Τα "μνημεία" των βυζαντινών και των οθωμανών στην Χώρα μας αποτελούν σύμβολα κατακτήσεως. Έχουν κτισθεί πάνω στα Ελληνικά μνημεία για να αφανίσουν την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας. Αν αρνούμεθα να τα απομακρύνουμε ή να τα κατεδαφίσουμε ανεγείροντας τα δικά μας μνημεία, είναι σαν να δηλώνουμε υποταγή στον κατακτητή.

Ο Ελληνισμός δεν είναι καθόλου ανεκτικός στην καταστροφή του. Ανεκτικοί στην αυτοκαταστροφή τους είναι κάποιοι ραγιάδες που με τον μανδύα του Ελληνισμού προβάλλουν πάνω του τις δικές τους αδυναμίες.

Εκτός και αν θέλουν να μας πείσουν κάποιοι Έλληνες στο θρήσκευμα ότι την στιγμή που τρέμουν μήπως τους συνδέσει η νεοβυζαντινή αστυνομία με το επεισόδιο στον Μυστρά και τους κατηγορήσει ότι είναι τρομοκράτες, θα καταφέρουν να νικήσουν την ISIS-ISIL ή όποια άλλη ισλαμική οργάνωση εμφανιστεί στο μέλλον και ξεκινήσει εθνοκτονία εις βάρος των Ελλήνων. Δεν θα τους πιστέψουμε.

Αν τρέμεις μήπως σε κατηγορήσουν οι μονοθεϊστές ότι ανατίναξες το άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου, είναι ποτέ δυνατόν να υπερασπιστείς τον Ελληνισμό από την ISIS;

Όταν ο εχθρός σε έχει θέσει εκτός νόμου επί 18 αιώνες, και δεν σου επιτρέπει να ανεγείρεις Ναούς των Πατρώων Θεών μέσα στην Πατρίδα σου, εσύ ανησυχείς μήπως σε κατηγορήσουν για μία κροτίδα που έσκασε κοντά στο άγαλμα ενός βυζαντινού αυτοκράτορος;

 
Αντί να σε φοβάται ο εχθρός επειδή καταστρέφει συστηματικώς τα Μνημεία του Ελληνισμού επί 18 αιώνες, φοβάσαι εσύ τον εχθρό επειδή κάποιοι έριξαν μία κροτίδα σε ένα δικό του μνημείο;

Κατά την ίδια λογική, αν οι ισλαμιστές της ISIS κτίσουν ένα τζαμί πάνω στα αρχαία ερείπια της Παλμύρας στην Συρία, δεν θα πρέπει να το γκρεμίσουμε και να ανεγείρουμε πάλι Ναό προς τιμήν των Πατρώων Θεών, διότι τάχα ο Ελληνισμός είναι κατά της βίας. Και άρα εμείς οι Έλληνες, ως πολιτισμένοι, δεν επιτρέπεται να καταστρέφουμε τα ξένα μονοθεϊστικά μνημεία.
 

Για να απομακρυνθούν από την Χώρα μας τα μνημεία των κατακτητών, πρέπει να αρχίσουμε από την μαζική κατεδάφιση του ραγιαδισμού που εμφιλοχωρεί στις ψυχές αρκετών Ελλήνων.  

 Από την στιγμή που η θρησκεία αποτελεί πεδίο πολέμου εδώ και 2000 χρόνια, καλά θα κάνουν οι Έλληνες στο θρήσκευμα να εξασκούν τις πολεμικές αρετές των. 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου