Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ...


Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ  ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΕΔΕΙΞΕ  https://www.youtube.com/watch?v=JARhWz2Ep9c  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ CRETAFRESH ΤΗΣ ΒΙΟΧΥΜ , ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ , ΜΕ ... ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ  , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ...
 
***

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΛΗΣ

Αυτό είναι το καινούργιο προπαγανδιστικό μήνυμα (βιντεοκλιπ) των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι απευθύνονται που αλλού; Στο θυμικό των νεοελλήνων προκειμένου να τους διεγείρουν τα συναισθήματα της συμπόνοιας, της αλληλεγγύης, του οίκτου, της κακομοιριάς, της  θλίψης, της δυστυχίας, του θρήνου, του γογγυσμού, της ευσπλαχνίας, του οϊμέ και όλων των άλλων συνώνυμων λέξεων του επίπλαστου αγαπησιάρικου χριστιανοευρωπαϊσμού.
 
 
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΧΝΗΣ"  ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΔΩ :
http://www.neatv.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA/
 
Συναισθήματα που κάνουν τον ελεήμονα νεοελληνοανθρωπάκο να νοιώθει καλύτερα από τους λούμπεν  τριτοκοσμικούληδες εφ` όσον αυτός μπορεί και τους προσφέρει στέγη από την στέγη του και φαγητό από το φαγητό του.  '' Ό έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν'' Έτσι δεν λένε οι χριστιανοϊουδαϊκές γραφές; Βέβαια πριν από αυτές τις γραφές υπήρχαν κάτι άλλες που λέγανε: ''Ο έχων δύο χιτώνες δεν πρέπει να αποκτά τρίτο'' αλλά αυτές ήταν κάτι ειδωλολατρικές γραφές και συνεπώς ήταν αναξιόπιστες...

Πριν μερικούς μήνες θυμάμαι την Τασία να δηλώνει ότι η πολιτεία προτίθεται να νοικιάσει τα άδεια σπίτια των Αθηναίων για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες (Μεσηγχωρείτε τους παράνομους μετανάστες ήθελα να πω. Όχι, πάλι μεσηγχωρείτε, τους μετανάστες ήθελα να πω. Μάλλον πάλι λάθος έκανα, τους πρόσφυγες είναι το σωστό.
 Ναι αλλά πρόσφυγες είναι αυτοί που διώκονται από κάποιο πολιτικό καθεστώς και ''προς-φεύγουν'' στην πλησιέστερη-διπλανή χώρα ζητώντας πολιτικό άσυλο. Έτσι δεν λένε τα λεξικά; Αλλά και τα λεξικά είναι μάλλον αναξιόπιστα όπως και οι ειδωλολατρικές γραφές των προγόνων μας...)

Εν συνεχεία οι Τασίες και οι πέριξ αυτών δικαιωματιστές της νεοελληνικής αποικίας των ευρωβαρβαρούληδων είπαν: ''Αφού δεν ανταποκρίνονται οι ιδιοκτήτες των κενών διαμερισμάτων της υποβαθμισμένης Αθήνας στο κάλεσμά μας, να στεγάσουν στα σπίτια τους τους κακόμοιρους αυτούς ανθρώπους, θα φτιάξουμε ένα λυπησιάρικο τηλεοπτικό σενάριο που θα απευθύνεται στο μαζικό υποσυνείδητο του συναισθηματικού τους κόσμου και τότε θα δεις ότι αρκετοί θα πάνε στις πλατείες,  θα πάρουν απ` το χέρι τους κακομοιρούληδες που ξεπαγιάζουν στα παγκάκια και θα τους πάνε μέσα στα σπίτια τους να τους στεγάσουν και να τους ταΐσουν... Κι επειδή γιορτάζουν και την γένηση του ''Θείου βρέφους'' θα βάλουμε μέσα στο σενάριο και παιδάκια... Οπωσδήποτε και παιδάκια γιατί τα παιδάκια ''πουλάνε'' καημό!
Φίλοι  συνέλληνες, δείτε σας παρακαλώ το ανωτέρω βίντεο το οποίο ''παίζεται'' στην τηλεόραση από χθες κι αν συμφωνείτε ότι πρόκειται για μια καλοδημιουργημένη προπαγάνδα των υποστηρικτών της παγκοσμιοποίησης αρνηθείτε τουλάχιστον, να το βλέπετε για να μην του δίνετε θέαση...
Αν όμως κάνω λάθος και δεν είναι έτσι όπως τα λέω, τότε με συγχωρείτε, αλλά πρέπει να ανταποκριθείτε στο κέλευσμα του βίντεο και να πάτε μέχρι την πλατεία Βάθης, την πλατεία Βικτωρίας, το παλιό αεροδρόμιο ή όποια άλλη πλατεία-παγκάκια, βρίσκονται οι κακόμοιροι αυτοί άνθρωποι και να πάρετε δυο-τρεις στο σπίτι σας ιδίως αυτές τις ''άγιες μέρες''  για να τους φιλέψετε κάτι από τα καλούδια που διαθέτει το τραπέζι σας.
Άλλωστε όπως προανέφερα, μπορεί και να μπουρδολογώ. Ένας δραματογράφος είμαι που δεν γνωρίζει από πολιτική.

Δικός σας
Λεωνίδας.


ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ , ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ :
 " ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ , ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ..." .
"ΩΡΑΙΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΓΟΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ...
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου