Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟ - ΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ... ΕΜΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ;;;


"Επιστολή Γιούνκερ στον Νταβούτογλου με την οποία η ΕΕ "τα δίνει όλα" στην Άγκυρα"

ΣΤΗ ΦΩΤΟ , ΟΙ 2 ΣΑΥΡΕΣ (ΤΟΥΡΚΟΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ) ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ...
 
 
Η Ευρώπη δίνει στην Άγκυρα όλο και περισσότερα. Και όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις γίνονται από τον Γιούνκερ εν κρυπτώ .
H HURRIYET κάνει λόγο για «κρίσιμη» επιστολή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούνκερ προς τον Τούρκο πρωθυπουργό Νταβούτογλου, στην οποία γίνεται λόγος για δέσμευση της Ε.Ε. προς την Άγκυρα αναφορικά με το άνοιγμα 5 ενταξιακών κεφαλαίων (ορισμένα εκ των οποίων έχει μπλοκάρει με βέτο η Κύπρος). Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην υπόψη επιστολή αναφέρεται ότι οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των 5 διαπραγματευτικών κεφαλαίων (15-Ενέργεια, 23-Θεμελιώδη Δικαιώματα,24- Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ασφάλεια, 26-Παιδεία και πολιτισμός, 31-Εξωτερική Πολιτική, Ασφάλεια και Άμυνα) θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Για λύση στο Κυπριακό γράφουν οι Τούρκοι


 Η εφημερίδα MILLIYET αναφέρεται σε «Συμφωνία για 1 Τ/Κ ανά 4 Ε/Κ στην Κύπρο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε ενημέρωση προς το Εθνικό Συμβούλιο, φέρεται να δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ως προς το ζήτημα της αναλογίας σε μια πιθανή συμφωνία για το Κυπριακό. Για την ακρίβεια, ο αριθμός που γίνεται αποδεκτός είναι: 800.000 Ελληνοκύπριοι και 220.000 Τουρκοκύπριοι. Στη συνέχεια, παρατίθενται οι δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη για τα σημεία που έχει μέχρι στιγμής επιτευχθεί συμφωνία:
Δημόσιο: Θα εργάζονται 67% Ε/Κ και 33% Τ/Κ.
Εδαφικό: Συζητούνται ακόμη τα κριτήρια
Εσωτερική ιθαγένεια: θα συζητηθούν οι περιορισμοί (Ένα άτομο που θα έχει εσωτερική ιθαγένεια θα είναι και πολίτης του ενιαίου κράτους)
Εκ περιτροπής Προεδρία: Συνεχίζονται οι διαφωνίες. Η τ/κ πλευρά δηλώνει ότι δεν είναι δυνατή η μη εφαρμογή του συστήματος εκ περιτροπής, ενώ η ε/κ πλευρά αντιτίθεται.
Επιπλέον στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Κύπριος Πρόεδρος ζήτησε, μετά την λύση του Κυπριακού, να συσταθούν ειδικές περιοχές, όπου θα μπορούν να κατοικούν οι Ε/Κ που θα περάσουν στο βορρά. Στις πόλεις, δηλαδή, θα υπάρξουν περιοχές - καντόνια.


ΠΗΓΗ : http://www.onalert.gr/


ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΛΥΚΟΦΩΛΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ" ...
 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΜΟΓΓΟΛΟ - ΣΑΥΡOΕΙΔΗΣ ΕΝΩΣΗ" , Ή , "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ...

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ) , ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ...
 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΑΡΤΗ ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου