Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ , ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ...


 
 
Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ" ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ..
ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ 3 ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ , ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΑΚΑΤΕΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑΒΑΝ , ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ .

 ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ
 
 
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ;;
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ 3 ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ;;;
 
ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΤΡΕΜΙΔΟΣΜ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΣΟ;;
ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ;;;
 
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ;;
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ :
 

"ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ


.... εις την  ΟΑΚ"

" Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, εορτή της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016, και ώρα 18:00, για όλους τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης των δύο Επαρχιών, Κισάμου και Σελίνου.
Οι ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες των καιρών μας, συνέπειες των οποίων επηρεάζουν άμεσα τόσο την Παιδεία, όσο και τους λειτουργούς της, αλλά και οι πολλαπλές ιδιαιτερότητες των Σχολείων της ενδοχώρας και των Επαρχιών μας δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Αντιλαμβανόμεθα ότι οι Εκπαιδευτικοί των Σχολείων μας χρειάζονται, εκτός των γνώσεων και της εμπειρίας τους, να κάνουν καθημερινές υπερβάσεις για να μπορούν να ανταποκριθούν στο χρέος και την αποστολή τους. Μέσα σε καιρούς κρίσης προσφέρουν τα μέγιστα στην μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας.
Η εκδήλωση θα είναι στραμμένη στο καίριο ζήτημα της Παιδείας και θα αναπτυχθεί στην Εισήγηση, με θέμα «Σύγχρονος προβληματισμός για την Παιδεία» από τον κ. Ιωάννη Φίλη, πρ. Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.
Παρακαλούνται όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Για Δηλώσεις Συμμετοχής στα Τηλέφωνα 2824022245 και 22500 και στην ηλεκτρονική διεύθυνσηoac@otenet.gr (Υπόψη κας Ιωάννας Τζολάκη) "

 
ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΙΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ...;;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου