Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ...

 

 
 
 
H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – Η ΧΟΥΝΤΑ - ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
 
Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του ανεπάγγελτου Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης.
Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2012 και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτωβρίου από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου. (Που αλλού άραγε??)

Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι χαχόλοι του Σύριζα πού διαμένει και από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος (Αλλά προσκυνητής στο Άγιο Όρος) Αρχηγός του Σύριζα…
 
Κάνω επιγραμματικά μερικές αποκαλύψεις,

1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός έδινε αφειδώς έργα στον Παύλο Τσίπρα, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.
 
2) Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης.
Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου και έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης(όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην kηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα!
 
3) Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου και όχι μόνον.
Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.
Όλα εξηγούνται κάποτε σε αυτή την ζωή:
Για μία ακόμη φορά επίσης, επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη και τον νυν Αρχιεπίσκοπο??? Λιάπη …

 
4) Είναι μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα.

Η Αλήθεια έχει ως εξής:


Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός και αυτός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι καλοί χριστιανοί. Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρουν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ.
Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν κατά λάθος τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες!
Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..
 
5) Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρεί με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε Γενικός Αρχηγός της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού!
Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, Γενικός Αρχηγός του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..
 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
 
σκέφτεστε;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου