Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΣΚΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ! Ο ΜΠΑΡΜΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΜΕΤΑΛΑΒΩΣΗ;; ΧΑΧΑΧΑ ...

 
 


Ένας νεαρός Βρετανός αναστάτωσε με τα καμώματά του τους πιστούς την περασμένη Κυριακή το πρωί, όταν εισέβαλε σε εκκλησία ημίγυμνος και άρχισε να χορεύει… ντίσκο! Το απίστευτο περιστατικό που άφησε εμβρόντητους τους ιερείς αλλά και τους πιστούς συνέβη στα Μάλια και είχε πρωταγωνιστή έναν μαύρο Βρετανό τουρίστα, ο οποίος πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, ξεγυμνώθηκε και μπήκε στο ναό!




Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην “Πατρίς” αναφέρει πως λίγο πριν την εισβολή, κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα, του είπαν ότι η εκκλησία είναι ντισκοτέκ.
“Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθυνθηκε στο κέντρο του ναου. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μεσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει.


 Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερεας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία”, αναφέρει ο π. Εμμανουήλ.

ΠΗΓΗ: creteplus.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου