Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

 ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...!!

 
11.000.000 ΕΤΩΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ.
 
 
Μια από τις συγκλονιστικότερες ανακαλύψεις στον Ελληνικό χώρο είναι μια ανθρώπινη κνήμη ηλικίας 11.000.000 ετών!
 Την ανακάλυψη έκανε ο ανθρωπολόγος κ. ’Άρης Πουλιανός στην Τρίγλια της Μακεδονίας. Είναι το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο σε όλη την Γη, όταν τα μέχρι στιγμής αρχαιότερα ίχνη ανθρώπου τοποθετούνταν στην Αφρική και ήταν ηλικίας 3 - 4.000.000 ετών. Ο Homo Erectus Trigliensis ή για να ακριβολογούμε η απολιθωμένη κνήμη του, βρέθηκε στο Ανώτερο Μειόκαινο στρώμα (11.000.000 ±1.000.000εκατ.), ενώ βρέθηκαν και εργαλεία από χαλαζία ίδιας ηλικίας.
Η χρονολόγηση του υπερπολύτιμου αυτού ευρήματος έγινε με την στρωματογραφία και κατόπιν με παλαιομαγνητισμό από τον Άλεν Ναϊρν, διευθυντή του Ινστιτούτου Γής του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας. Ο κ. Άρης Πουλιανός σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Δαυλός" τ.χ 181 αναφέρει ότι η γωνία στρέψης της κνήμης καθορίζει ότι ο Homo Erectus Trigliensis ήταν όρθιος, και ο συγκεκριμένος ηλικίας 20 - 30 ετών. Είχε ύψος 1.20μ. και ήταν κυνηγός. Ζούσε σε καταυλισμό γιατί το μέρος στο οποίο βρέθηκε είναι γεμάτο με αποφάγια από ζώα, όπως ρινόκερους, τραγόκερους, πουλιά κ.α.
Ακόμη λέει ότι ο "Τριγλιανός" είναι η αρχή της ανθρωπότητας, πρωτοεμφανίζεται στην Γη της Μακεδονίας και καλύπτει μια ζώνη από την Πίνδο έως την Ιωνία (Μ. Ασία). Αυτή η ανακάλυψη γκρεμίζει εκ θεμελίων τις όποιες θεωρίες περί " Ινδοευρωπαϊσμού ", " Αφροκεντρισμού " και του " εξ' Ανατολής " φωτός...
 
 Παράλληλα αποδεικνύει την ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ της Ελληνικής φυλής. Έτσι αναδεικνύεται η Μακεδονία και η ΕΛΛΑΣ ως το Παγκόσμιο λίκνο του Πολιτισμού.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου