Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

 Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ !!!

- ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ... Ο Αλέξανδρος, έμαθε τους Υρξανούς να παντρεύονται, δίδαξε τους Αραχώσιους να καλλιεργούν τη γη, έπεισε τους Σογδιανούς να φροντίζουν τους γονείς τους και να μην... τους σκοτώνουν, και τους Πέρσες να σέβονται τις μητέρες τους και να μην τις παντρεύονται.
 Πόσο αξιοθαύμαστη είναι η φιλοσοφία, χάρη στην οποία οι Ινδοί λατρεύουν Ελληνικούς Θεούς, και οι Σκύθες θάβουν τους νεκρούς τους και δεν τους τρώνε!
  Θαυμάζουμε τη δύναμη του Καρνεάδη, που έκανε τον Κλειτόμαχο, ο οποίος προηγουμένως λεγόταν Ασδρούβας, Καρχηδόνιος την καταγωγή, να υιοθετήσει τον Ελληνικό τρόπο ζωή. Θαυμάζουμε το χαρακτήρα του Ζήνωνα, που έπεισε το Διογένη το Βαβυλώνιο να επιδοθεί στη φιλοσοφία.
 Όταν ο Αλέξανδρος εκπολίτισε την Ασία, ο Όμηρος διαβαζόταν παντού, και τα παιδιά των Περσών, των Σουσιανών και των Γεδρωσίων μάθαιναν να απαγγέλνουν τις τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη. Χάρη στον Αλέξανδρο, η Βακτρία και ο Καύκασος προσκύνησαν τους θεούς των Ελλήνων.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ - FACEBOOK
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου