Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

 ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΗΕ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ;;;

 

 
Δημοσιεύτηκε στις 3 Νοε 2015
Σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής αντί να βοηθήσει τους πρόσφυγες που είναι σε πλαστική βάρκα αρχίζει να «πυροβολεί» τη βάρκα με πυροσβεστική μάνικα ρίχνοντας νερό, με στόχο είτε την «αποτροπή» της είτε την βύθισή της. Το βίντεο τραβήχτηκε μέσα από τη βάρκα των προσφύγων ενώ η ανάρτησή του έγινε από την χρήστρια του Twitter, Daphne Toli.

Πηγή: https://twitter.com/daphnetoli/status...
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2" ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΦΙΛΙΚΟ" ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ....
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΡ,,,ΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ" ...
- ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .


ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ "ΟΗΕ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ"  ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΜΦΗ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ "ΟΗΕ" , ΕΧΘΕΣ Η "ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ" ΕΒΓΑΛΕ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΗ , ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ !!!

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !! 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΗΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ :

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ : ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ "ΟΗΕ" .....

Ο ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ "ΟΗΕ" ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΜΕ" ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ!!


ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ...
 



Στο video εμφανίζεται σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής ανοιχτά της Σκάλας Συκαμιάς στη Λέσβο να κάνει κύκλους γύρω από τη λέμβο με τους πρόσφυγες τρομοκρατώντας τους και προκαλώντας επίτηδες κυματισμούς με ταυτόχρονο φρένο-γκάζι, με στόχο την ανατροπή της λέμβου.

Μάλιστα σε κάποια σημεία διακρίνεται το τουρκικό σκάφος να βάζει πλώρη σημαδεύοντας τη λέμβο σα να θέλει να την εμβολίσει, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη τρομοκράτηση των επιβαινόντων, ανάμεσα στους οποίους είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Σημειωτέον ότι όπως φαίνεται και στο video που είναι τραβηγμένο στις 23 Αυγούστου, η θάλασσα δεν είναι ήρεμη και είναι πιθανός ο πνιγμός κάποιων από τους πρόσφυγες που επιβαίνουν.

Όλα αυτά συμβαίνουν μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα τουρκικά παράλια και από το σημείο στο οποίο φορτώνουν τους πρόσφυγες οι Τούρκοι δουλέμποροι στις τουρκικές ακτές. Σύμφωνα με εκτιμήσεις φαίνεται να υπάρχει κάποιου είδους συνεννόηση των Τούρκων δουλεμπόρων με ανθρώπους από το τουρκικό λιμενικό ώστε όταν κάποιοι πρόσφυγες προσπαθήσουν να αποφύγουν το κύκλωμα των διακινητών αγοράζοντας μόνοι τους τη βάρκα που θα περάσουν απέναντι, οι λιμενικοί ειδοποιημένοι παρεμβαίνουν για να τους εμποδίσουν.

Με αυτό τον τρόπο οι πρόσφυγες αναγκάζονται να πληρώσουν τους δουλεμπόρους για την ίδια διαδικασία. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του video φαίνεται το τουρκικό σκάφος να έχει εντοπίσει τη λέμβο με τους μετανάστες (40-50 άτομα επιβαίνουν σε κάθε λέμβο ενώ τα επιτρεπόμενα άτομα είναι, όπως αναφέρεται σε τέτοιου είδους φουσκωτά έως 18) και να ξεκινά τους κύκλους γύρω της. Στο 0:17 του video το σκάφος των Τούρκων παίρνει επίτηδες στροφή μπροστά στους πρόσφυγες για να προκαλέσει κύμα που θα χτυπήσει στη συνέχεια τη βάρκα τους.

Το ίδιο γίνεται και στο 1:31 ενώ στο 1:06 το σκάφος του τουρκικής Ακτοφυλακής κινείται προς τη λέμβο με την πλώρη. Με το κύμα που πετάει προς τη βάρκα στο 1: 38 καταφέρνει να την ανατρέψει ρίχνοντας στη θάλασσα τους επιβαίνοντες τους οποίους στη συνέχεια περισυλλέγει.

Στο 2:30 έχει πλέον επιβιβάσει τους πρόσφυγες στο σκάφος ενώ στη συνέχεια, στο 2:50, διακρίνεται να πλησιάζει στο σημείο και δεύτερο σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου