Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

 ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΆ ΠΟΥ «ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ»…

 
 
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ
 
Όλα τα επίσημα φερέφωνα (πολιτικά και δημοσιογραφικά) μάς προετοιμάζουν για ακόμα μεγαλύτερη και σκληρότερη λεηλασία, αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα και επικίνδυνα για μας τους Έλληνες, πέρα από τα «Οικονομικά».
 Γιατί αυτή τη φορά, τα φερέφωνα τα ίδια δεν εξαιρούνται του… αποκεφαλισμού. Δε θεωρώ καθόλου τυχαία μερικά πράγματα: ο ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου (Νέα Δημοκρατία), αλλά και των Χατζησάββα, Ματθαιόπουλου (Χρυσή Αυγή).
Ο «προπηλακισμός» Βαρβιτσιώτη δήθεν από μέλη του ΕΠΑΜ (Καζάκης). Οι «αποκαλύψεις» Πανούση για εμπλοκή μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τους Πυρήνες της Φωτιάς (και όχι μόνο).
 Η ουσιαστική εμφαινομένη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας μέσα από την πολυδιάσπαση με τους τέσσερις υποψηφίους. Η ανυπαρξία των υπολοίπων (ΠΑΣΟΚ, Λεβέντη, Ποτάμι κ.λ.π.) και η ενδεχόμενη διάλυσή τους σε σύντομο χρόνο, αφού, ούτως ή άλλως, ειδικά αυτούς δεν τους χρειάζονται πια.
 Αλλά και κάποια άλλα, ιδιαίτερα εύγλωττα φαινόμενα (ανθελληνικές δηλώσεις Φίλη, άρνηση της καταβολής της δόσης εκ μέρους των Ευρωαρπακτικών –έχουν να μας δώσουν χρήματα 1,5 χρόνο!- η απαίτηση για όλο και πιο απίστευτα και ανεφάρμοστα, βεβαίως, μέτρα εναντίον μας εκ μέρους των τοκογλύφων αυτών, η διαφημιζόμενη σε όλους τους τόνους «αδυναμία» μας να διαχειριστούμε τους λάθρο –ποτέ δε θα τους αποδεχθώ ως πρόσφυγες- κ.λ.π.), με οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα για μια πολύ χειρότερη και πιο ανατριχιαστική πιθανότητα…
 Παρόλο που δεν τρέφω ουδεμία εκτίμηση για τους πολιτικούς προδότες που μας κυβερνάνε ή μας κυβέρνησαν, εδώ διακρίνω ότι παίζεται κάτι άλλο.
 Κάτι που είμαι σίγουρη ότι οι εδώ δεν το διακρίνουν ακόμα, ούτε καν το διανοούνται –τουλάχιστον, η πλειοψηφία τους, πλην ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων.
 
Τι παίζεται;
Αυτό: Οι έξω τύραννοι δε θέλουν πια ούτε αυτούς, αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα, δεν τους χρειάζονται πια, επειδή θεωρούν ότι δε θα τα καταφέρουν να εφαρμόσουν τις συγκεκριμένες ανεκδιήγητες και αισχρότατες πολιτικές εναντίον μας σε όλα τα επίπεδα: οικονομικό, εθνικό, κοινωνικό.
 Θα τους αποδομήσουν πλήρως, λοιπόν, ΟΛΟΥΣ, ώστε να αναλάβουν εκείνοι απροκάλυπτα πλέον τα ηνία!
 Αυτό ετοιμάζεται! Ένα καθαρό πραξικόπημα της ΕΕ και της αμερικανοκίνητης Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντίον μας! Τώρα, αν θα προλάβουν, αυτό δεν το ξέρω…
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου