Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

 ΨΗΦΟ;;; ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΡΟΧΑΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ...

 
  
 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , Β.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΤΟ) , ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΕ ΟΣΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ "ΤΙΜΙΟΥΣ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ...
 
 
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ "ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ" , ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ...
 


 Εδώ το δεύτερο μέρος: https://www.youtube.com/watch?v=pttBw... (πολύ γέλιο!!)
Ως αναμένετο, με την πρώτη ευκαιρία που του εδώθει, άρχισε αλλεπαλλήλους κυβιστήσεις! Πλέρωνε τώρα κορόϊδο Ελληνα, τον "τίμιο", "αγέρωχο", "ευγενικό κυριούλη"!
ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ...
 

 
Τον Βασίλη Λεβέντη, τον γραφικό και κουτοπόνηρο πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων προωθεί πληθωρικά και ανενδοίαστα σήμερα η διαπλοκή στην απελπισμένη προσπάθειά της να συμπληρώσει το αναιμικό Μπομπολικό Ποταμίσιο κατασκεύασμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το Οργουελιανό σύστημα με κεντρικό άξονα το συστημικό και καταχρεωμένο μιντιακό καθεστώς των κεντρικών τηλεοράσεων, προβάλλει ασύστολα τον αστείο αυτό τύπο με προφανή πρόφαση την είσοδό του στη Βουλή.

Ο Λεβένταρος από αντισυστημικός έως χυδαίος βωμολόχος και υβριστής του καθεστώτος, τελευταία προέβη σε εντυπωσιακή κωλοτούμπα... γλύφει το σύστημα και απειλεί με... κρεμάλα όσους υποστηρίζουν το Εθνικό νόμισμα!!!

Το βίντεο δημοσιεύεται απλά και μόνο για να καταδείξει την ολοκληρωτική κατάρρευση του παρόντος Ευρώδουλου πολιτικού συστήματος, που στην προσπάθειά του να κερδίσει μερικές ανάσες παραπάνω, επιστρατεύει κάθε λογής σαβούρα και κατακάθι, τον κατιμά, πραγματικά, του «πολιτικού» προσωπικού του και «βγάζει μπροστά» πρόσωπα (εάν θεωρείται πολιτικό πρόσωπο αυτή η καρικατούρα) που απαξίωνε και χλεύαζε μέχρι χθές.

Για την ιστορία, η «συνέντευξη» δόθηκε στον Παραπολιτικά FM στις 6 Ιουλίου 2015.
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΛΥΦΤΗ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ...
 
 Προπαγάνδα υπέρ των Σκοπίων, με αναφορές σε μακεδονική μειονότητα και άλλα πολλά άκρως ανθελληνικά, σε παλαιότερη εκπομπή ''Πρωταγωνιστές'' στο mega, του νυν ποταμίσιου Σταύρου Θεοδωράκη!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ , ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" , ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου