Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

 ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

 
 


Oι ελληνόφωνοι υποστηρικτές των «κακόμοιρων» λαθροεποίκων δεν ενδιαφέρονται ούτε για πιστοποιητικό υγείας, ούτε για ποινικό μητρώο, ούτε για την εθνική καταγωγή τους, ούτε για πόσο χρόνο θα εποικίσουν την Ελλάδα.
Προφανώς δεν ενδιαφέρονται ούτε για το θρησκευτικό φορτίο που κουβαλούν μαζί τους. Τους παρουσιάζουν με τον χαρακτηρισμό «άνθρωποι», προκειμένου να αποσιωπήσουν το θρησκευτικό και φυλετικό φορτίο που φέρει μαζί του κάθε άνθρωπος.
Και από την στιγμή που οι λαθροέποικοι δεν θα είναι δυνατόν να σιτίζωνται αιωνίως δωρεάν από το υστέρημα των Ελλήνων, οι ελληνόφωνοι υποστηρικτές του εποικισμού της Ελλάδος, ευχαρίστως τους δίνουν εργασία και ιθαγένεια μετατρέποντας τον όρο Έλλην σε διεθνιστικό όρο.
Έτσι ανοίγουν νέο φαύλο κύκλο, ώστε και άλλοι λαθροέποικοι να εισβάλλουν στην Ελλάδα. Αδιαφορώντας για τα κοινωνικά, εθνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά, πολιτικά, και αμυντικά προβλήματα που δημιουργούν οι λαθροέποικοι στον Ελληνικό Λαό.
 
 
Αν δεν εφαρμόσουμε μαζικές απελάσεις, με τον σημερινό ρυθμό εισβολής σε 30 χρόνια ο Ελληνικός πληθυσμός θα έχει υποσκελιστεί  από αλλοφύλους, αλλοεθνείς, και αλλοθρήσκους.
 Ό,τι δεν κατάφεραν  οι οθωμανοί και βυζαντινοί σφαγείς μας σε 1700 χρόνια σκλαβιάς, προσπαθούν να το επιτύχουν οι υποστηρικτές των λαθροεποίκων στο όνομα του αντιρατσισμού και του ανθρωπισμού. 

Δεν τους ελέγχουν καθόλου στα σύνορα, οπότε δεν ξέρουμε ούτε το ποινικό τους μητρώο, ούτε αν μεταφέρουν λοιμώδη νοσήματα, ούτε τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Και φυσικά αποκτούν προνόμια που δεν τα έχει ο Έλληνας: δωρεάν φαγητό, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν στέγη, δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, δωρεάν νερό.
Σκοπός των μισελληνικών καθαρμάτων που υποστηρίζουν τους λαθροεποίκους είναι ο εκτοπισμός και εξανδραποδισμός των Ελλήνων και η αντικατάστασή τους με αλλοεθνείς. Είτε από δόλο, είτε από βλακεία, ανέχονται και προωθούν τον εξισλαμισμό της Ελλάδος.
Έχουμε πόλεμο με τους ελληνόφωνους υποστηρικτές του εξανδραποδισμού και εξισλαμισμού των Ελλήνων. Αδιαφορούν για το μέλλον του Ελληνισμού για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα «ανθρωπιστικά» τους ένστικτα.
Χρειάστηκαν 17 αιώνες αιματηρών αγώνων για να απο-χριστιανοποιηθεί κάπως η Ελλάδα και η Ευρώπη και να διώξουμε το μεσαιωνικό σκότος.
  Αν δεν τσακίσουμε τους ελληνόφωνους υποστηρικτές του εξισλαμισμού της Ελλάδος, θα ξεκινήσει νέα περίοδος σκότους στην Ελλάδα, ισλαμικού αυτή την φορά.
 
ΠΗΓΗ : ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ - http://www.iphicratisamyras.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου