Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ : Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΔΑΥΛΟΣ !!!


 
 

 
 
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς συνεντεύξεων "Ελλήνων Αφηγήσεις" του Μηνά Παπαγεωργίου, με συνεντευξιαζόμενο τον εκδότη του περιοδικού "Δαυλός" (1981-2007), κ. Δημήτρη Λάμπρου.

----------------------------------------­---------------------------

Το "Ελλήνων Αφηγήσεις" είναι ένα φρέσκο διαδικτυακό project του δημοσιογράφου Μηνά Παπαγεωργίου, που δεν περιορίζεται από το χρόνο (με δυο λόγια είναι άγνωστο το πότε θα ολοκληρωθεί).
Πρόκειται για μία σειρά από on camera συνεντεύξεις,
 με ανθρώπους οι οποίοι από τις αρχές της δεκαετίας του 80' πρωτοστάτησαν με το έργο και τη δράση τους στη στροφή ενός σημαντικού κομματιού της ελληνικής κοινωνίας στον αρχαίο ελληνικό κόσμο.
 Η επιλογή των συνεντευξιαζόμενων γίνεται με αυστηρά προσωπικά κριτήρια του συντονιστή της όλης προσπάθειας, βασισμένα στην εμπειρία που έχει αποκομίσει τα τελευταία 15 περίπου χρόνια ενασχόλησής του με το εν λόγω θέμα.
Οι συνεντεύξεις που θα παρουσιαστούν θα έχουν διττό ρόλο: Αφενός τη δημιουργία ενός ψηφιακού αρχείου για την ιστορία της εξέλιξης του συγκεκριμένου "χώρου" στην Ελλάδα και αφετέρου την αποτύπωση των σχετικών απόψεων και τάσεων κατά την παρούσα χρονική περίοδο.

Έρευνα-συνεντεύξεις: Μηνάς Παπαγεωργίου
Κάμερα-μοντάζ: Αντώνης Σκαραμαγκάς
Τίτλοι Έναρξης: Νικόλαος Κουμαρτζής
Μουσική: Λίνα Παλερά (με χρήση αρχαίας ελληνικής λύρας Luthieros)

Περισσότερα για το Ελλήνων Αφηγήσεις στο www.facebook.com/afigiseis
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου