Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ !!!

 

 
 
 
 

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
 Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή της 26ης Ιουνίου 2016 μετά χριστιανικής χρονολόγησης, να συνεορτάσουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο και να συμμετάσχουμε στα ελληνικά δρώμενα τιμώντας την πατρογονική μας παράδοση την οποία ο πανδαμάτωρ χρόνος δεν διέκοψε ποτέ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
10.00΄ - 10.30΄  Άφιξη επισκεπτών
11.00΄ - 11.30΄  Τελετή Ηλιοστασίου από μέλη της Ομάδας Εθνικών Λακωνίας και            Εθνικών Μεσσηνίας.
12.00΄ - 13.00΄ Αγωνίσματα στίβου με την εθελοντική συμμετοχή των παρισταμένων            επισκεπτών οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα              αγωνίσματα ή σε κάποιο εξ αυτών:  α) Ανυπόδητος δρόμος,
                         β) Ακοντισμός, γ) Σφαιροβολία, δ) Κολύμβηση.
13.45΄ - 14.00΄  Ομιλία του Σωκράτη Χριστοδουλάρη με θέ
μα: Συνέχιση και              επαύξηση των πατρώων συνηθειών και εθίμων και ενημέρωση επί          των αρχετύπων θεραπευτικών μεθόδων.
14.00΄               Συμπόσιο και ελεύθερη συζήτηση για τη διαφύλαξη και διάδοση της                  ελληνικής Κοσμοθέασης.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης:
 
α) Για την Τελετή του Ηλιοστασίου, Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης
β) Για τα αγωνίσματα και το Συμπόσιο, Σωκράτης Χριστοδουλάρης
(Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα αγωνίσματα,
ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Τηλ.: 6977306981. Επίσης όσοι συνέλληνες/συνελληνίδες, επιθυμούν να τους γίνει ονοματοδοσία, να επικοινωνήσουν με τον Λεωνίδα Μπίλλη, τηλ.: 6977225644).

Τρόποι μετάβασης στον χώρο της Λακωνικής Αγωγής:
 
Ο περίφημος χώρος της Λακωνικής Αγωγής βρίσκεται σε απόσταση 54 χιλιομέτρων από την Αθήνα, στην Μαρώνεια (Άγιο Κωνσταντίνο / Καμάριζα) Αττικής.
Ο Άγιος Κωνσταντίνος/Καμάριζα βρίσκεται ανάμεσα στην Ανάβυσσο, το Λαύριο και το Σούνιο. Από τα νότια προάστια, προτείνεται είτε η διαδρομή μέσα από  τη
Σαρωνίδα, είτε απ’ ευθείας από Ανάβυσσο. (Βλέπε χάρτη, ή google earth Agios Konstantinos-Συντερίνα, Μεγάλα Πεύκα) – Ακολουθείτε πινακίδες από Λεωφόρο Λεγραινών

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες από προηγούμενες εκδηλώσεις της Λακωνικής Αγωγής
Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει!     Αποτέλεσμα εικόνας για Λακωνική Αγωγή

Αποτέλεσμα εικόνας για Λακωνική Αγωγή    Αποτέλεσμα εικόνας για Λακωνική Αγωγή Σωκράτης Χριστοδουλάρης Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου