Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ...

 

 

 
Ο γνωστός Γερμανός υπουργός οικονομικών, Σόιμπλε, δήλωσε ότι η (λαθρο)-μετανάστευση θα σώσει την Ευρώπη από τον ...εκφυλισμό της ενδογαμίας.

"Η απομόνωση θα μας καταστρέψει", δήλωσε ο Σόιμπλε. "Οι μουσουλμάνοι της Γερμανίας έχουν εμπλουτίσει την κοινωνία μας."

"Η μετανάστευση από τις γειτονικές Βορειο-Αφρικανικές και Μεσανατολικές χώρες θα κάνει την Ευρώπη πιό συμπαγή, αλλιώς οι πληθυσμοί της Ευρώπης δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να εκπορνεύονται μεταξύ τους".

Immigration from neighboring Middle Eastern and North African countries would make Europe more solid, otherwise its population would have been left with no choice other than to fornicate with each another, German Finance Minister Wolfgang Schaeuble claimed in an interview with Die Zeit.

Το πρόβλημά μας με το 4ο Ράιχ, την ΕΕ, και τον Σόιμπλε εδώ και πολύ καιρό έχει ξεφύγει από τα όρια της οικονομικής κατοχής.

Ο Σόιμπλε και η συμμορία των Βρυξελλών θέλουν να αφανίσουν βιολογικώς τους Έλληνες. Δεν με απασχολεί τί θα συμβεί στους ευρωπαίους, ούτε πώς θα αντιδράσουν στις εξωφρενικές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού οικονομικών.

Με ενδιαφέρει μόνον το Έθνος των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ισχυρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρώπης θεωρεί εκφυλισμό και εκπόρνευση την βιολογική συνέχεια και την ενδογαμία, είναι εχθρός των Ελλήνων, ισότιμος με τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Οι απόψεις του Σόιμπλε δεν αποτελούν την εξαίρεση αλλά τον κανόνα στην Ευρώπη. Και δεν περιορίζονται στις ευρωπαϊκές ελίτ. Τις ίδιες απόψεις έχουν πολλά κινήματα της δεξιάς και της αριστεράς. 

Δεν έχουμε τίποτε κοινό με τους ευρωπαίους. Πρέπει πάση θυσία να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της Ευρώπης.

Η Ευρώπη δεν θέτει σε κίνδυνο μόνον την οικονομική μας υπόσταση. Θέτει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια και την βιολογική μας ταυτότητα.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ .

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΟΝΕΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου