Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΜ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ GREXIT !!!

 

 

 
 
 
 
Ως δημόσιο πρόσωπο προσπαθώ να διοργανώσω μία πανελλαδική πολιτική περιοδεία για να επιτύχουμε το ‪#‎Grexit‬.
 
 
 
 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα, η αδράνεια σκοτώνει.


Το Brexit έδωσε μία ανάσα ζωής στην Ελλάδα. Καλλιέργησε ένα θετικό κλίμα για το #Grexit, και πρέπει να το εκμεταλλευθούμε. 


Αν κινηθούμε αποφασιστικώς, θα έχουμε και τηλεοπτική κάλυψη από ξένα μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Όποιος συναγωνιστής, ομοϊδεάτης, φίλος, γνωστός, θέλει να βοηθήσει στην διοργάνωση της περιοδείας, ας επικοινωνήσει μαζί μου. (τηλ. 6932353329, iphicrates@hotmail.com)


Το μόνο που ζητάμε είναι να βρίσκει κάποιο δωρεάν χώρο, (πλατεία, καφετέρια, κλπ), να ανακοινώνει στα τοπικά μμε την εκδήλωση, και να συγκεντρώνει κόσμο.


Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν χιλιάδες τέτοιες εκδηλώσεις από διαφορετικά άτομα και συλλογικότητες σε όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν θα περιμένουμε πότε θα ξυπνήσει ο γείτονάς μας. Ξεκινάμε εμείς, και ακολουθούν οι άλλοι.


Το Brexit ανέτρεψε την καθεστηκυία άποψη ότι δεν υπάρχει επιστροφή στα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία να μας διαφύγει.


Τονίζω ότι το #Grexit, δεν ταυτίζεται με έκκληση για δημοψήφισμα. Είναι κάτι πολύ ευρύτερο. Το #Grexit θέτει σε αμφισβήτηση όλη την θεσμική, στρατιωτική, οικονομική, και πολιτική δομή της ΕΕ.


Με απλά λόγια το #Grexit σημαίνει έξοδο της Ελλάδος από την ΕΕ. Το #Grexit αποτελεί θεμελιώδη πατριωτική θέση την οποία θα πρέπει να συμπεριλάβουν στο πολιτικό και εκλογικό τους πρόγραμμα όσα κόμματα θέλουν να λέγωνται πατριωτικά, εθνικιστικά, εθνοκεντρικά, ελληνοκεντρικά, κλπ.


Το πώς θα υλοποιηθεί, με επανάσταση; με εκλογές; με δημοψήφισμα; με πολιτική απεργία; με εξέγερση; είναι μία άλλη ιστορία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου