Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΚΕ... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Όχι ότι και η δεξια είναι αθωα,αλλα όταν χωριζουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε δεξιους και αριστερούς (δημιουργώντας εμφυλιους) το αποτέλεσμα είναι αυτό που θελει ο εχθρος..

 



Στο άρθρο του Γ. Λεονταρίτη, «Εβραίοι, ΚΚΕ και Ελευθέριος Βενιζέλος», Άρδην, τεύχος  35, διαβάζουμε:

Λί­γοι γνω­ρί­ζουν σή­με­ρα, ό­τι οι Ε­βραί­οι της Θεσ­σα­λο­νί­κης έ­παι­ξαν πρω­τεύ­ο­ντα ρό­λο στην ί­δρυ­ση του ΚΚΕ το ο­ποί­ο, του­λά­χι­στον στα πρώ­τα χρό­νια της πο­ρεί­ας του, ε­πη­ρε­ά­στη­κε έ­ντο­να α­πό τον Ε­βρα­ϊ­κό ε­θνι­κι­σμό.
Το ξε­κί­νη­μα γί­νε­ται με την πε­ρί­φη­μη
«Φε­ντε­ρα­σιόν», τη “Σο­σια­λι­στι­κή Ερ­γα­τι­κή Ο­μο­σπον­δί­α Θεσ­σα­λο­νί­κης”. Ή­ταν η κυ­ριό­τε­ρη και η μα­ζι­κό­τε­ρη σο­σια­λι­στι­κή ορ­γά­νω­ση, που πή­ρε μέ­ρος στην ί­δρυ­ση του ΣΕ­ΚΕ, το οποίο αρ­γό­τε­ρα με­το­νο­μά­στη­κε σε ΚΚΕ. Ι­δρυ­τής της Φε­ντε­ρα­σιόν υ­πήρ­ξε ο Εβραίος  Α­βρα­άμ Μπε­να­ρό­για, ο ο­ποί­ος γεν­νή­θη­κε και με­γά­λω­σε στη Βουλ­γα­ρί­α. Με α­φορ­μή το κί­νη­μα των Νε­ότουρ­κων το 1908, ε­γκα­τα­στά­θη­κε στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, ό­που ί­δρυ­σε την Φε­ντε­ρα­σιόν.

Από τα παραπανω καταλαβαίνουμε ότι πισω από την ιδρυση του ΚΚΕ βρίσκεται και παλι ο "περιούσιος" λαος του Εβραιου θεου...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΧΩΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΙ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου