Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ,ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ;;
ΜΗΠΩΣ Μ@Λ@Κ@Σ;;  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΙΟΛΑΣ;;



Έγινε δεκτή τροπολογία στις 4/2/2014 , από τον Υπουργό
Περιβάλλοντος κ. Γ. Μανιάτη, η οποία αφορά πολεοδομικές αυθαιρεσίες και φέρει τις υπογραφές του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Αθανασίου Μπούρα.
Η τροπολογία που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής στα πλαίσια του σχεδίου νομού του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, περί «Ρυθμίσεων θεμάτων της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.», επιτρέπει την νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών σε Μοναστήρια και Εκκλησίες με τον Ν. 4178/2013, καθώς και των συμπληρωματικών και υποστηρικτικών χώρων τους.
Συγκεκριμένα με την προτεινόμενη διάταξη, αντικαθίσταται η περίπτωση δ της παραγράφου 1 του άρθρου 16 του Ν. 4178/2013 (Α’ 174), ως εξής : «νομιμοποιούνται αυθαίρετες κατασκευές που ανήκουν σε ΝΠΔΔ ή νομικά πρόσωπα του άρθρου 4 του Ν. 3647/2008 (Α’ 37) και χρησιμοποιούνται τόσο αυτές όσο και οι βοηθητικοί, συμπληρωματικοί και υποστηρικτικοί χώροι, ως οργανωμένα και ενιαία σύνολα, για την εξυπηρέτηση λατρευτικών και θρησκευτικών σκοπών των γνωστών θρησκειών και δογμάτων.»

 
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ"ΚΟΛΠΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
 
Χτίσε κι εσύ ένα εκκλησάκι, μπορείς! Σε αυτό προτρέπουν οι γνωρίζοντες από αυθαίρετα κόλπα. Θα δεις το φως το αληθινόν και στο αυθαίρετό σου. Με άλλα λόγια, σε σημείο που έχει επιλέξει για να σηκώσει την αυθαίρετη κατασκευή, ο φερόμενος ιδιοκτήτης ακόμη και σε βουνοκορφή, ή δημόσια δασική έκταση, κτίζει εκκλησάκι και ζητεί ρεύμα γι' αυτό. Στη συνέχεια, βέβαια, το χρησιμοποιεί για να φωτίσει σαν κύριος την αυθαίρετη κατοικία του.
 
ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ.....
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου