Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

 ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ, ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ..

 

Οι ιδέες έχουν συνέπειες

Σχετικώς με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και στο Κυπριακό ζήτημα, αρκετοί Έλληνες δεν έχουν κατανοήσει αυτό που είχε γράψει ο αμερικανός διανοούμενος Richard Weaver, "ideas have consequences". Οι ιδέες έχουν συνέπειες.

Όταν επί μία 20ετία στο ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων αρκετοί προδότες πολιτικοί εκστομίζουν την επωδό "έχουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, το Μακεδονία είναι γεωγραφικός και όχι εθνικός προσδιορισμός", τότε είναι απολύτως λογικό μία μέρα οι Σλάβοι Σκοπιανοί να αποθρασυνθούν. Σήμερα απαιτούν από την Ελληνική πλευρά να μην ...καπηλεύεται την ιστορία της Μακεδονίας!

Τραγική συνέπεια εγκληματικών ιδεών. Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι.

Όταν δεν διεκδικείς εσύ το μονοπώλιο του ονόματος Μακεδονίας, το διεκδικεί ο Σκοπιανός. Οι προδότες πολιτικοί που μιλάνε για διπλή ονομασία, ή για βόρεια και νότιο Μακεδονία, αποσιωπούν το γεγονός ότι οι Σλάβοι Σκοπιανοί, δεν θέλουν την άνω Μακεδονία. Θέλουν όλη την Μακεδονία δική τους, μέχρι την Λάρισα. Ο γεωγραφικός προσδιορισμός του ονόματος των Σκοπίων θα οδηγήσει σε εθνολογικό προσδιορισμό, με αποτέλεσμα οι Μακεδόνες να μην θεωρούνται Έλληνες.

Όσοι προδότες πολιτικοί αποδέχονται τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια, έστω και ως σύνθετη ονομασία, νομιμοποιούν αλυτρωτικές βλέψεις των Σλάβων Σκοπιανών εις βάρος της Ελλάδος.

Οι Έλληνες πατριώτες πολιτικοί πρέπει να ξεκαθαρίσουν στον Λαό τα εξής ζητήματα. Οι Σκοπιανοί κατέχουν εδάφη της Μακεδονίας, επομένως υπάρχουν τέσσερις επιλογές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου