Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ  ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΔΟΥΝ ΑΓΗΜΑTA ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ "ΤΙΜΙΩΝ" ΞΥΛΩΝ ,"ΙΕΡΩΝ" ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΤΛ ...

 

ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ "ΑΤΙΜΟ" ΞΥΛΟ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ;;;


ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ , ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΞΥΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
 
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ;;;
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ROMFEA.GR" ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ...
(ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ , ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ...)

 
###

 
 
Το Τίμιο Ξύλο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης (ΦΩΤΟ)

 
" Με μεγάλη συμμετοχή πιστών και κατά την προβλεπόμενη εκκλησιαστική τάξη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4 Απριλίου και ώρα 11.30 π.μ. η υποδοχή του Ιερού Τεμαχίου Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου.

Η τελετή της υποδοχής πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος στη συνέχεια χοροστάτησε στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος πρός τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό.

 

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο «δώρο» της παρουσίας του Τιμίου Ξύλου αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στό μέσον της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ευχαρίστησε το Άγιον Όρος και την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, τό Σύλλογο «Φίλοι του Αγίου Όρους Ηρακλείου» για την πρόταση και πρωτοβουλία τους, τη ΣΕΑΠ για τη συμμετοχή της στην υποδοχή, τον Ιερό Κλήρο και όλους τους ευλαβείς χριστιανούς για τη καρδιακή και ουσιαστική συμμετοχή τους και ευχήθηκε σε όλους πλούσια και αφειδώλευτη τη χάρη καί την ενίσχυση του Τιμίου καί Ζωοποιού Σταυρού.


Στην τελετή της υποδοχής παρέστησαν εκπρόσωποι του Στρατού, στρατιωτικό άγημα, μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι συνόδευσαν από το Αεροδρόμιο την πομπή, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, μέλη της Σχολής Χορού ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ με παραδοσιακές Κρητικές στολές, πολλοί κληρικοί και εκατοντάδες πιστοί, οι οποίοι με συγκίνηση προσκύνησαν το Τίμιο Ξύλο.Το προσκύνημα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ο οποίος θα είναι ανοιχτός από τις 7.00 π.μ. έως 9.00 μ.μ., θα συνεχισθεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, 10ης Απριλίου 2016 και κατά το διάστημα αυτό θα τελούνται οι διατεταγμένες Ιερές Ακολουθίες (7.00 π.μ. καί 6.00 μ.μ.), μέ τούς Χαιρετισμούς και τον Παρακλητικό Κανόνα στον Τίμιο Σταυρό."


ΠΗΓΗ :ROMFAIA.GR
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου