Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

GREECE IS FOR SALE

 

Ο ΣΥΓ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...

 
 
 

 - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.




 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΟΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ...
 
 ###
 
To νέο προσωποπαγές ΤΑΙΠΕΔ του υπουργού Εθνικής Άμυνας
 
Εντελώς ανεξάρτητο από το (πολιτικό) ΤΑΙΠΕΔ, αυτό με τις αποκρατικοποιήσεις και τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας. Με σχέδιο νόμου που ήδη αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» (και πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή) συστήνεται «Υπηρεσία Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων», με την επωνυμία ΥΠΑΑΠΕΔ η οποία θα λειτουργεί ως οργανωτική μονάδα επιπέδου διεύθυνσης και θα υπάγεται απευθείας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Θα διαχειρίζεται όλα τα ακίνητα ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, δηλαδή μιλάμε για τεράστια περιουσία. Και τούτο διότι περιλαμβάνει τα ακίνητα (που δεν χρησιμοποιούνται για στρατιωτικούς σκοπούς) του Ταμείου Εθνικού Στόλου και του Ταμείου Αεροπορικής Άμυνας, καθώς και τα ακίνητα του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού, του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας, του Μετοχικού Ταμείου Στρατού κ.τ.λ.

Με δυο λόγια, αν περάσει τελικά το νομοσχέδιο αυτό από τη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος θα διαχειρίζεται και με νόμο, χωρίς να δίνει σε κανέναν λογαριασμό. τεράστια στρατιωτική περιουσία.
 
Θα είναι δηλαδή ο πολιτικός με τη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στη χώρα.
 
 Μήπως αυτό τελικά ήταν το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης που είχε με τον Αλ. Τσίπρα για την παραμονή του στην κυβέρνηση;
 
 
ΠΗΓΗ : ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου