Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...


ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ .

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ .


(Α) ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ
 

Νύχτα άγριων επεισοδίων στα Σκόπια – "Καλοκαιρινό" το γραφείο του Ιβάνοφ – ΦΩΤΟ, VIDEO

Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο να επιζητά επιστροφή στην ομαλότητα στα Σκόπια. Η λέξη αποσταθεροποίηση πρέπει να αποτελεί την μόνιμη επιθυμία μας. Μέχρι την τελική διάλυση του ψευδοκράτους.
 

 
Στην περίπτωση διαλύσεως των Σκοπίων, την επομένη μέρα πρέπει να ενσωματωθούν οι πληθυσμοί και τα εδάφη που κατέχουν τώρα οι Σλάβοι κατακτητές στην Ελληνική Μακεδονία, και ένα αλβανικό κομμάτι, το Τέτοβο, να αποσχιστεί και να ενωθεί με το Κόσοβο.

 
 

(Β) ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ


 
 
Έκρυθμη είναι η κατάσταση και στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία για την απομάκρυνση των προσφύγων.
Πέντε φαντάροι, οι οποίοι βρίσκονταν στη σκηνή του στρατού μέσα στη δομή, δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους και πέτρες από τους πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να βγουν έξω από το κέντρο.
Η αστυνομία επενέβη στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να ξαναρχίσει η διέλευση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πέτρες και καδρόνια από τους πρόσφυγες, ενώ, σύμφωνα με το epiruspost, προχώρησαν σε τουλάχιστον 27 προσαγωγές.
Στα άτομα που έχουν προσαχθεί περιλαμβάνονται τουλάχιστον δύο μέλη ισπανικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.
Πριν από την επέμβαση έγιναν διαπραγματεύσεις του δημάρχου Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, και αξιωματικών της αστυνομίας με τους πρόσφυγες, οι οποίοι ζητούν επίμονα να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στον Κατσικά.
 
 
(Γ) ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ




Ομηρος κρατείται στο δημαρχείο Ιωαννίνων, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και τρία ακόμη άτομα.
Το δημαρχείο τελεί υπό κατάληψη από ομάδα περίπου 50 αναρχικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία Οδό, με στόχο να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες που είχαν καταλάβει τον δρόμο.
Νωρίτερα, επεισόδιο προκλήθηκε στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά Ιωαννίνων, όταν πρόσφυγες αντέδρασαν για τη μεταφορά και την παραμονή τους στη συγκεκριμένη δομή.


ΠΗΓΗ : Κρατούν όμηρο τον δήμαρχο Ιωαννίνων - Akous. Νέα


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ , ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ , ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ...
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΜΕΣΑ.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου