Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

 ΔΙΠΟΛΟ  ΘΕΟΣ - ΣΑΤΑΝΑΣ .... ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.

 
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ "Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ).
 
Είναι περίτεχνα δομημένο το δίπολο χριστιανικός θεός-σατανάς και ενδεικτικό της νοημοσύνης του ψευδοθεού πειρατή του πλανήτη μας, Σιν Σιων Σεντάι Τζεντάι Τζέηντ Τζουντ Τζουντα. Διότι δημιούργησε δύο "περσόνες", από τη μία ο "ελεήμων αλλά και τιμωρός" θεός της βίβλου και από την άλλη ο "έκπτωτος άγγελος, αντίθεος, αντίχριστος" σατανάς έτσι ώστε τα πλήθη να πέσουν σε πολλαπλές παγίδες. Είτε να φοβηθούν το σατανά(τη μία περσόνα) και να πέσουν με τα μούτρα στο χριστιανισμό, είτε απεχθανόμενοι το βιβλικό θεό να πέσουν στα δίχτυα του σατανισμού-εωσφορισμού(που κάθε άλλο παρά έως φέρει, πάλι διέστρεψε τις ελληνικές έννοιες). Διπλή μπλόφα εκ της ιδίας πηγής, σύνηθες για τον δρακονιανό σεληνιακό θεϊσκο. Αυτός είναι που εφαρμόζει πρώτος την τμηματοποίηση(compartmentalisation) ώστε οι μεν χριστιανοί και λοιποί(διότι και οι μουσουλμάνοι στα ίδια πιστεύουν, στον ελεήμονα αλλάχ και στο κακό djinn, τα ίδια και εκεί) να συνομιλούν με δήθεν "αγγέλους" και οι μεν σατανιστές με δήθεν "δαιμονικά πνεύματα", με αποτέλεσμα είτε έτσι είτε γιουβέτσι να μεταφέρονται οι εντολές του σε όλα τα πλήθη των "φυλακισμένων" υπό κατοχή Σιν Σιών κλπ. είτε "θεϊκά", είτε "σατανικά".

Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, είναι και τα δύο θέατρα του παραλόγου
 
ΠΗΓΗ: Έλλην και Χάος
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου