Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΣΕ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"...

 
                           
 
Δυστυχώς στην περιοχή μας υπάρχει μονοπώλιο ενημέρωσης , διότι κυκλοφορεί μόνο η παραπάνω εφημερίδα..
Δίνοντας 1 ευρώ , την στιγμή που τα "Χανιώτικα νέα" κοστίζουν 60 λεπτά , παίρνεις μια εφημερίδα που το 40% είναι διαφημίσεις , το άλλο 40% είναι Εβραιοχριστιανικές ανακοινώσεις και προσηλυτιστικά κείμενα ιεραρχών και οπαδών τους , και μόνο το 20% είναι μια κάποια ενημέρωση..
Στο εξώφυλλο κάτω από τον τίτλο , γράφει μονίμως  "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ".
Μα για ποια ανεξαρτησία μιλάμε , όταν λίγες μέρες πρίν τις 25 Δεκεμβρίου ,και ενώ οι Χριστιανοί ετοιμάζονταν να γιορτάσουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο θρήσκευμα και στη συνείδηση όπως εγώ , ετοιμαζόμασταν να γιορτάσουμε την ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ εορτή του ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΥ , έστειλα ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση της εφημερίδας , για να μου αναρτήσουν (επί πληρωμή φυσικά) ένα άρθρο που περιέγραφε την ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αυτή ΕΟΡΤΗ , ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ" ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ...
Μετά από λίγες μέρες συνάντησα τυχαία τον εκδότη της εφημερίδας και τον ρώτησα "γιατί δεν μου δημοσιεύσατε το άρθρο" αφού δεν έθιγα κανένα, και γυρνάει και μου λέει "ΕΛΑ ΒΡΕ ΜΑΝΩΛΗ , ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ , ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ... ".
ΑΡΑ ο δεσπότης ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ φοβάται ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και τον έχει προσηλυτίσει καλά, του πλασάρει εβδομαδιαίως 2-3 σελίδες Χριστιανοεβραικά έθιμα , και ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 1.700 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , και έχουμε φτάσει στο σημείο να την έχουμε κάνει επίσημη θρησκεία της ΕΛΛΑΔΟΣ.
 
"ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ , ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ , και ας τους ΚΑΨΑΜΕ τις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ τους , και ας ΣΦΑΞΑΜΕ τόσα εκατομύρια ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ , και ας ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ ΝΑΟΥΣ , ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ....
- ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ , ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΡΑΓΙΑΔΕΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ............ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ & ΑΦΑΣΙΑ.
- ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ .. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..."
 
Αυτά λένε από μέσα τους οι ιεράρχες της Εβραικής θρησκείας και γελάνε με το χάλι μας.
 
 ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΔΩ....
 
                                                           
 

 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΌΛΟΥΣ ...

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου