Κυριακή 20 Απριλίου 2014

 ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΤΕΙΑ) Ή ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

 
Από την Φρικηπαίδεια , την ελεύθερη παρωδία .
 
 
 
 
 
Εκκλησία ή αλλιώς Οίκος του Θεού είναι χώρος ιερής εναπόθεσης του οβολού του φτωχού κοσμάκη (βλ. μουστακοφόρες γηραιές κυρίες βαθιά θρησκευόμενες), ως επί τω πλείστον επενδυμένος με χρυσάφια και ασήμια καθώς και αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, επανδρωμένος από εγκρατείς χονδροειδέστατους ιερείς (που τηρούν ευλαβικά την νηστεία του ανανά, τρώνε δηλαδή τα πάντα εκτός από ανανά), εις τον οποίον χώρο τα πάντα που Τον αφορούν (από εικόνες μέχρι δοξασίες και ιερά κείμενα) είναι προϊόντα ληστείας, αισχροτάτης καταπάτησης και αιμοσταγούς εξαφάνισης της προκατόχου θρησκείας στον Ελλαδικό χώρο (βλ. Δωδεκάθεο).
Χάριν ευφωνίας προφέρεται "Εκκλησία'" (και όχι "Εκκληστεία" όπως θα έπρεπε) από τις ευρείες λαϊκές μάζες.
Φήμες κυκλοφόρησαν ότι βρέθηκαν 2 αυτόπτες μάρτυρες που είδαν έλληνα παπά που ήταν αδύνατος, αλλά διαψεύστηκαν από το ΣΙ ΕΝ ΕΝ καθώς ο ένας μάρτυρας είδε τον Πανούση και τον μπέρδεψε με παπά κι ο άλλος ήταν τυφλός (και όπως αποδείχτηκε στην εκπομπή της κυρά-τέτοιας ήταν προβοκάτορας παπαδοπαίδι)
Η πρώτη εκκλησία του «θεού» ιδρύθηκε στην Σικελία και μετά από μερικά χρόνια ουπς λάθος! μερικές μέρες ουπς λάθος! μερικές ώρες ουπς λάθος! μερικά λεπτά ουπς λάθος! μερικά δευτερόλεπτα ουπς λάθος! δύο Πλάνκ χρόνους (το πέτυχα) ειρηνικής συνύπαρξης των στελεχών της ήρθε η πρώτη ρήξη ύστερα από τσακωμό για το ποιος παίρνει τι από το παγκάρι. Η ρήξη οδήγησε στο γνωστό σε όλους σχίσμα από όπου και προέκυψαν οι άλλες δύο εκκλησίες της Σικελίας Κόζα Νόστρα & Μαφία. Η αρχική εκκλησία μετακόμισε στο Βατικανό και από εκεί στον υπόλοιπο κόσμο ενώ οι άλλες δύο κράτησαν τα αρχηγεία στην Σικελία και από εκεί απλώθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο μέσω των τραπεζών, διαφόρων πολιτικών αλλά και των εκκλησιών της αρχικής εκκλησίας. Βασικά το σχίσμα είναι για τα μάτια του κοσμάκη καθώς μια χαρά τα βρίσκουν μεταξύ τους και οι τρεις εκκλησίες τα τελευταία 2 χιλιάδες και κάτι ψιλά χρόνια.
Και οι τρεις εκκλησίες διαπρέπουν στην γη της μαλακίας που μερικοί αποκαλούν ΗΠΑ. Όλοι οι ηγέτες της μαλακίας έχουν στενές σχέσεις και με τις τρεις εκκλησίες, και οι τρεις εκκλησίες μεταξύ τους, πράμα το οποίο απεικονίζεται στο δολάριο με την φράση IN GOD WE TRUST. (μετ: ΙΝ ΓΚΟΝΤ ΓΟΥΗ ΤΡΑΣΤ). Στην ερώτηση πως είναι δυνατόν αυτά τα αλήτικα παπαδόσκυλα να υπάρχουν τόσα χρόνια η απάντηση είναι πανεύκολη και ίδια με την απάντηση στην ερώτηση πως είναι δυνατόν τόσα αλήτικα πουλημένα πολιτικοκοπρόσκυλα να κυβερνούν την Ελλάδα τόσα χρόνια. Την απάντηση θα σας την δώσω με e-mail καθώς εάν το απαντήσω εδώ ακόμα και η Φρικηπαίδεια θα το λογοκρίνει. Άσε που θα κοκκινίσει από την ντροπη του και ο Πανούσης. (αν δεν πάθει έμφραγμα)

ΠΗΓΗ: ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΩΤΟ: apollonios.pblogs.gr

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου