Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

 ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ , ΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ...

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ Γ@ΜΩ  ΤΗ Μ@ΣΟΝΙ@ Σ@Σ



 


 
Τρεις Έλληνες, ένας τραπεζίτης, ένας καθηγητής και μια πρόεδρος Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, θα συμμετάσχουν στη φετινή διάσκεψη της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που κάθε χρόνο συγκεντρώνει την ελίτ από τους χώρους «της πολιτικής, της βιομηχανίας, της οικονομίας και των media» ώστε να «ενισχυθεί ο διάλογος ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική».

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΝΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΣΑ)

 ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ - ΕΛΙΑΜΕΠ (ΓΑΜ....ΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ACTION AID (ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ)


Το συνέδριο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα λάβει χώρα στη Δανία στα τέλη Μαΐου και η ακριβής τοποθεσία δεν έχει ανακοινωθεί. Παρά ταύτα, ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη από τις 29 Μαΐου ως την 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα στη συνάντηση θα συμμετάσχουν από την Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Ζαννιάς, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Τσούκαλης και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρος της Action Aid Hellas.
Τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες δεν αναγράφονται φυσικά κάπου επίσημα, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον διεθνή Τύπο, η κρίση στην Ουκρανία, η οικονομική προοπτική της Κίνας, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή καθώς και η κρίση στην Ε.Ε θα κυριαρχήσουν στις συζητήσεις.

Στη φετινή 62η συνεδρίαση   θα συμμετέχουν περίπου 140 άτομα από 22 χώρες. Τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων προέρχονται από την Ευρώπη, και το ένα τρίτο από τη Βόρειο Αμερική, ενώ το ένα τρίτο των συμμετεχόντων προέρχονται από το χώρο της πολιτικής.

ΠΗΓΗ:Akous.gr - νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου