Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΨΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ...


Βανδαλισμοί από κουκουλοφόρους στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης - Ανέλαβε την ευθύνη η ομάδα «Δαμόκλειος Σπάθη»
 
Την ευθύνη για την επίθεση το πρωί με μπογιά στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης ανέλαβε με ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η ομάδα «Δαμόκλειος Σπάθη».
Στην ανακοίνωση γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για «Εκκλησία ΑΕ» και για «ιερή μαφία», που «συνεχίζει απτόητα τις κερδοφόρες μπίζνες της» σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
(ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ CAPITAL CONTROL ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;;;)


Επισημαίνεται ακόμη, ότι η εκκλησία «αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη γης και από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας (αν όχι τον μεγαλύτερο)», αλλά έχει απαλλαχθεί από μια σειρά φόρους.
Τέλος, ασκείται κριτική στις απόψεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο μητροπολίτης ¶νθιμος, για τον οποίο τονίζεται ότι «σε καθημερινή σχεδόν βάση κάνει κηρύγματα μίσους ενάντια σε ομοφυλόφιλους, αλλοδαπούς, πρόσφυγες, μετανάστες, σε γειτονικούς λαούς και σε οτιδήποτε ξεφεύγει από το δόγμα πατρίς-θρησκεία-οικογένεια».

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙ' ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ  :

KAVALIOTIC DISCHORD -ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου