Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Του Ιφικρατη Αμυρα(Αρχηγου της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ)



 
Η Χρυσή Αυγή ψευδόμενη ισχυρίζεται ότι "Στην Ορθοδοξία η κατάδυση του Σταυρού έχει την έννοια του καθαρμού, του εξαγνισμού των ανθρώπων, καθώς και της απαλλαγής από την επήρεια των δαιμονίων. Ευχόμαστε η Θεία φώτιση να οδηγήσει τους Έλληνες σε ένα ελεύθερο μέλλον."


Προς τους αμορφώτους Χρυσαυγίτες: η γιορτή των Φώτων είναι η εβραϊκή Χανουκά. Και δεν έχει καμμία σχέση με φωτισμό, αλλά με τον ιουδαϊκό σκοταδισμό. Τα δε "δαιμόνια" για τα οποία ομιλείτε και θέλετε να απαλλαγείτε άσχετοι Χρυσαυγίτες, είναι το Ελληνικό Πνεύμα. 

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).

Και να ξέρουν οι Χρυσαυγίτες που ταυτίζονται με την Ορθοδοξία ότι την 1η Αυγούστου, η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει με κάθε ξεδιαντροπιά την μνήμη των 7 υποτιθέμενων «αγίων» του 2ου προχριστιανικού αιώνα, την μνήμη των «Αγίων» 7 Μακκαβαίων, τους οποίους μάλιστα εξυμνεί ως «επτάριθμο δήμο των Μακκαβαίων», «προ Μαρτύρων μεγίστους Μάρτυρες», «καλλιμάρτυρας Χριστού», «επταρίθμους στύλους Σοφίας Θεού», «θείου φωτός επταφώτους λυχνίας» και «φρουρούς και φύλακας των του (μωσαϊκού) Νόμου δογμάτων». 

Η Ορθοδοξία αμόρφωτοι Χρυσαυγίτες εορτάζει τους εθνικοθρησκευτικούς ήρωες του ιουδαϊκού μονοθεϊσμού και σφαγείς των Ελλήνων και των ελληνιστών, τους αναστηλωτές του Ιαχωβά και ακυρωτές του εξελληνισμού της Παλαιστίνης του 2ου προχριστιανικού αιώνα.

Οι χριστιανοί ορθόδοξοι υποστηρικτές της ΧΑ, οι οποίοι είναι τόσο ευσεβείς προς την Ορθοδοξία, θα εορτάσουν μαζί της την μνήμη των "Αγίων" Μακκαβαίων;
Όσο τα χρυσαυγίτικα πρόβατα ταυτίζονται με τον ιουδαιοχριστιανισμό και τον μισελληνισμό, τόσο θα φέρνουν εγγύτερα την μετωπική σύγκρουση.

Λίαν συντόμως έπεται και η αλλαγή συνθήματος. Από το "Ελλάς ή Τέφρα", στο "Ορθοδοξία ή Θάνατος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου