Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..




Πολλες φορες οι αναγνωστες της ιστοσελιδας αυτης θα αναρωτηθουν για ποιο λογο να γραφουμε αντιχριστιανικα,και θα μας παρεξηγουν,νομιζοντας εμας για εχθρούς του Ελληνισμού.
Η ιστορια ξεκινα πριν 2 χρονια,όταν βλέποντας τη χωρα μας να βουλιαζει,και οι υπολοιποι λαοι να μας απαξιωνουν,να μας λενε κλεφτες,τεμπέληδες δινοντας μας μια κλοτσια για να παμε κυριολεκτικα στον πατο,αρχισα να ψαχνω το λογο,τις αιτιες που το εκαναν αυτό.
Ανθρωποι γυρω μου,συμφωνουσαν ότι ειμαστε τεμπέληδες,ελεγαν την χωρα μας ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ,και κουραγιο,με προσευχη και ταπεινοτητα ελεγαν οι παπαδες,θα περασουμε την κριση.
Καποια στιγμη διαβασα στο ιντερνετ,ότι στη γραμματικη της 5ης Δημοτικου καταργουν το η,υ,οι,ει και εχουμε μονο γιωτα, το ξ το κανουν κσ,  το αι θα είναι μονο ε και αλλα παλαβα.Απευθυνθηκα σε ανθρώπους των γραμματων (δασκαλους και καθηγητές) λεγοντας τους να αντιδράσουμε στην καταστροφή της γλωσσας μας,και αυτοι με κοιταγαν βαριεστημένοι και φοβισμενοι,λεγοντας μου..ελα μωρε ,θα αντιδράσουνε οι συνδικαλιστες μας,(ασε που με νομιζανε για περιεργο ατομο,που αντιδρω).
Ταυτόχρονα ολοι αυτοι βλέπανε καθημερινως τουρκικες σειρες,πηγαίνανε σ όλα τα πανηγυρια,πηγαιναν σε προσκυνηματικες εκδρομες κυριως στην ΤΟΥΡΚΙΑ,φτιαχνανε εικονίσματα και κανανε δωρεες στις εκκλησιες.Σε κάθε εκδηλωση του μητροπολιτη ετρεχαν να δωσουν πρωτοι το παρον.Φοβερη υποστηριξει μιλαμε..
Καθηγητές που διδασκαν ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,εγραφαν βιβλια για ακαθιστους υμνους,και χριστιανους απολογητες.ΚΑΝΕΝΑ για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΚΑΝΕΝΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ.
ΚΑΝΕΙΣ δεν εγραψε στην τοπικη εφημεριδα για την ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ του Κωστα Κοτσανα,που εγινε στην Αγια τις γιορτες.
Καποια στιγμη αρχισα να διαβαζω βιβλια που ψαλλονται στην εκκλησια,και τι να δω...
Στα περισσοτερα εβριζαν ειδωλολατρες τους ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ..Ελεγαν ασοφους τους  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ του ΚΟΣΜΟΥ...Χαρακτηριζαν ΠΑΛΑΙΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ ΠΛΑΝΗΝ την θρησκεια και τον τροπο σκεψης των ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ...
Λογια εχθρικα,μισους,απεχθειας για καθετι ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Και λεω ΕΥΓΕ και ΜΠΡΑΒΟ......ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΩΡΕ...ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ στην ψυχη και στο σωμα...
Ως εκ τουτου ειπα,από σημερα βαζω την πανοπλια μου,σηκωνω το σπαθι μου,και σας ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ.
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ..(ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΤΟΦΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ)
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου