Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΞΥΠΝΑ ΠΑΝΤΕΡΜΗ ΚΙΣΑΜΟ...ΕΧΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΗΚΟΟ


Πας παπάς αισθανόμενος ότι
είναι Πρώτα Χριστιανός
και Δεύτερα Έλλην, ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ".

"Κοντός Ψαλμός Αλληλούια:    

Περικλής Γιαννόπουλος

Με ομόφωνη απόφαση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, οι Ελληνοορθόδοξοι  Ιεράρχες.. γιαλαντζί Τούρκοι υπήκοοι.Σας το έχουμε πει άλλο Έλληνας και άλλο Χριστιανός,ο Χριστιανός πουλάει την πατρίδα για τον άπλυτο Εβραίο μαραγκό με την μια!!
Στο Φανάρι βρέθηκαν το περασμενο καλοκαιρι ιεράρχες της Κρήτης προκειμένου να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα για την απόκτηση της τουρκικής υπηκοότητας.
Πρόκειται για τους Μητροπολίτες Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιο, Πέτρας και Χερονήσου κ. Νεκτάριο, Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο και Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέα.
Μετα από λιγο χρονικο διαστημα πηγαν στο Οικουμενικό Πατριαρχειο και οι υπόλοιποι "ιεράρχες" του νησιού, αφού ως γνωστόν η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αποδέχτηκε ομόφωνα την τουρκική προσφορά.
Σημειώνεται ότι με την παραχώρηση της τουρκικής υπηκοότητας αποκτούν ταυτόχρονα και το δικαίωμα του «εκλέγειν και του εκλέγεσθαι» στον Οικουμενικό Θρόνο.
Πρόκειται για έναν "ελιγμό" των "Ιεραρχών" των Μητροπόλεων που υπάγονται και ευθεία στο Πατριαρχείο προκειμένου να αποκτήσουν το προνόμιο που είχαν μέχρι τώρα μόνο οι αποκαλούμενοι "φαναριώτες" (όσοι είχαν γεννηθεί και διέμεναν στην γειτονική χώρα).

Τωρα ξερετε αν γινει πολεμος με Τουρκια,με ποιανου το μερος θα πανε ολοι αυτοι οι "Αγιοι Πατερες".
Συνεχιστε να τους φιλατε τα χερια,αυτα θα υπογραψουν την καταδικη σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου