Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

 ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΗΜΕΡΑ ΗΛΙΟΥ ΝΟΥΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΚΑΤΟΜΒΑΙΩΝ) ... ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!!

 
 
 
 
Συνάντηση Ελλήνων Εθνικών Κρήτης .
 Εκτός από τα ιδρυτικά μέλη των Ελλήνων Εθνικών Κρήτης , ο οποιοσδήποτε άλλος που θέλει να αισθανθεί ή που αισθάνεται Έλληνας και θέλει να παρευρεθεί την Ημέρα Ήλιου (Κυριακή ) Νουμήνια μηνός ΕΚΑΤΟΜΒΑΙΩΝ (29 ΙΟΥΝΙΟΥ )   στη συνάντηση των Ελλήνων Εθνικών Κρήτης να στείλει email στο iliastge@gmail.com με την ένδειξη Συνάντηση 29 Ιουνίου με  τουλάχιστον το όνομα του , και ένα τηλέφωνο ή μια προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης . Είναι όλοι αυτοί  ευπρόσδεκτοι οι οποίοι έχουν κατανοήσει ότι Ο Ελληνισμός είναι μια έννοια συνώνυμη με την ελευθερία , την ελευθερία της σκέψης (φιλοσοφία και όχι πίστευε και μη ερεύνα) , την ελευθερία της άποψης (δημοκρατία και όχι φασιστικά δόγματα) , και την ελευθερία  της ψυχής  (όχι  εγκλωβισμένη σε κόλαση ή παράδεισο ) , και επιπλέων νιώθει ότι η ταυτότητα του Έλληνα προσδιορίζεται  και εκφράζεται μέσα από την τιμή και  λατρεία των Ελλήνων θεών  και προγόνων μας   .
Εκτός από την δήλωση  συμμετοχής ο οποιοσδήποτε  μπορεί αν θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε μέσω email ή να κάνει  αίτηση για να γίνει   μέλος της ομάδας facebook μας ώστε να ενημερωθεί και να καταλάβει  αν ο Ελληνικός κόσμος μας του ταιριάζει : https://www.facebook.com/groups/620710938022453/.
 
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ !!!
 ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΕΣ , ΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΜΠΑΛΙΕΣ" , ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΕΣ" !!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου