Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΣΤΙΣ Η.Π.Α , ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

 
 
 

Στους τρανσέξουαλ ανοίγει και επισήμως τις πύλες της η Επισκοπική (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ) Εκκλησία των ΗΠΑ, με τον αιδεσιμότατο Κάμερον Πάτριτζ να ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του κήρυγμα στον καθεδρικό ναό της Ουάσινγκτον στις 22 Ιουνίου.

Ο Πάτριτζ είναι ένας...



... από τα περίπου επτά μέλη του κλήρου της Επισκοπικής Εκκλησίας που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου, διαδικασία που ολοκληρώθηκε το 2001. Από το 2011 έχει αναλάβει καθήκοντα επισκοπικού ιερέα στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, γεγονός που τον κατέστησε και πρώτο τρανσέξουαλ ιερέα σε μεγάλο αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Ο ηγούμενος του καθεδρικού ναού της Ουάσινγκτον Γκάρι Χολ δήλωσε σε ανακοίνωσή του ότι ευελπιστεί η παρουσία του Πάτριτζ εκεί να στείλει μήνυμα στήριξης στην κοινότητα των τρανσέξουαλ. «Το φύλο σας και ο σεξουαλικός προσανατολισμός σας είναι καλά, γιατί με αυτόν τον τρόπο σας έπλασε ο Θεός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χολ.

Η Γενική Σύνοδος της Επισκοπικής Εκκλησίας ενέκρινε το 2012 τη χειροτόνηση τρανσέξουαλ ατόμων, αλλά και τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Επίσης στον συγκεκριμένο καθεδρικό ναό έχουν τελεστεί τέτοιοι γάμοι.
 
ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ;
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου