Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

 ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ...

 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ GAY PRIDE , ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

 
 

 


ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ...

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:
"Το Athens Pride έκλεισε φέτος τα 10 του χρόνια και εστίασε στην καρδιά της ισότητας και της δημοκρατίας, δηλαδή στη δυνατότητα των επιλογών στην οικογενειακή ζωή. Με σύνθημα «Οικογενειακή Υπόθεση», το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας 2014.

To Athens Pride 2014 έφερε στο επίκεντρο το αίτημα για τη δυνατότητα δημιουργίας νομικά αναγνωρισμένης οικογένειας.(ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΣΜΟ)
Η διοργάνωση ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με εργαστήρια πλακάτ, ζωγραφικής και face painting, ενώ στις 7 το απόγευμα άρχισε στο κέντρο της Αθήνας η κεντρική παρέλαση, που είχε ως στόχο τη διαμαρτυρία κατά των διακρίσεων Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ (ΛΟΑΤ).
«Η μάχη των δικαιωμάτων κάθε μέρα κερδίζεται. Υπάρχουν οπισθοχωρήσεις καθώς έχουν σηκώσει κεφάλι οι δυνάμεις του μίσους. Θα τους πολεμήσουμε μαζί», τόνισε ο δημαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κηρύσσοντας την έναρξη της διοργάνωσης.(ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ)
Το Athens Pride στήριξαν επίσης 11 πρεσβείες στην Ελλάδα: των ΗΠΑ, της Ολλανδίας, της Ιρλανδίας, της Μ. Βρετανίας, της Νορβηγίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Δανίας και του Καναδά.(ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΔΩΣ , ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ)
Με το σύνθημα «Οικογενειακή Υπόθεση» το Athens Pride 2014 επισημαίνει την ιδιαίτερη έννοια της οικογένειας όπως την ορίζει κάθε LGBT άτομο. Για το λόγο αυτό, στην αφίσα του Φεστιβάλ Υπερηφάνιας παρουσιάζεται το (ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΠΑΝΤΑ) αρχετυπικό ζευγάρι, ως Αδάμ και Αδάμ, ενωμένους, με το παιδί τους, τον Ερωτα, σαν ένα παράδειγμα LGBT οικογένειας."
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ;;; ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΙΕΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
 ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

8 σχόλια:

  1. Φίλε μου, γιατί δεν γράφεις στο ιστολόγιο σου με το κανονικό και πλήρες ονοματεπώνυμο σου ;
    Με ψευδώνυμα ο οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει οτιδήποτε. Ο λόγος ενός ανθρώπου είναι έγκυρος μόνο όταν είναι επώνυμος - αυτή είναι μια βασική αρχή και των αρχαίων ημών προγόνων που πάντοτε μιλούσαν δημόσια και επώνυμα. Θέλω πολύ να συζητήσω μαζί σου, αλλά ανώνυμα αυτό δεν γίνεται. Συμφωνώ μαζί σου ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι ιερός και πρέπει να τον προστατεύουμε με όλο μας το είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ , ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" . ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ , ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ .

      Διαγραφή
  2. Ας μιλήσουμε πρώτα για αυτούς που δεν είναι gkey .
    Τελικά τι συμβουλεύετε τους νέους να κάνουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά με την απεχθές πράξη όπως λέτε και για αυτό πρέπει να τα βαφτίζουμε νωρίς , ή να γίνονται καλόγεροι και να μισούν το ίδιο τους το σώμα ως πειρασμό , αυτό δεν είναι ανωμαλία ;
    Δικαίωμα του κάθε νους να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του αλλά όχι να φέρνει το στραβό ως φυσιολογικό , δηλαδή οποιοσδήποτε να έχει δικαίωμα να παντρεύετε με οποιονδήποτε και να κατοχυρώνει νομικά αυτήν την συμβίωση για περιουσίες και τέτοια αλλά όχι στο να μεγαλώνει παιδιά ή και να διδάσκουμε στα παιδιά ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό , είναι φυσιολογικό ως δικαίωμα αλλά δεν είναι ως διδαχή γιατί τότε είναι διάβρωση του κοινωνικού ιστού , όπως είναι και η άλλη ανωμαλία που περιέγραψα παραπάνω .
    Όσο για το όνομα σου <> , επί 1500 χρόνια το όνομα ΕΛΛΗΝ το είχε απαγορεύσει η θρησκευτική χριστιανική ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και τιμωρούσε με θάνατο όποιον το χρησιμοποιούσε , η εκκλησία ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο Κολοκοτρώνης τουλάχιστον κατάφερε να απαλλαγεί από τους τούρκους και να ονομάσει την χώρα μας ΕΛΛΑΔΑ και όχι Ρωμανία που ήθελε η εκκλησία και τους κατοίκους της Ρωμιούς , βέβαια δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τον άλλο κατακτητή , την Ορθοδοξία γιατί μπήκαν ενεργά οι Ρώσοι ορθόδοξοι και με στρατιωτική σκέψη ο Κολοκοτρώνης αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να τα χάσει όλα λόγο της εκκλησίας και με πίστη ότι αφού κατάφερε να δώσει το γνήσιο όνομα της χώρας και με την ελπίδα ότι το ρεύμα το ευρωπαϊκό της αναγέννησης του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος θα ολοκληρωνόταν η απελευθέρωση αργότερα στην χώρα μας , η ώρα έχει έρθει , όλο και λιγότεροι πλέον σας πιστεύουν ότι οι προγονοί μας ήταν ειδωλολάτρες και ότι και καλά με την θέληση τους έγιναν χριστιανοί ή ότι και καλά η εκκλησία δεν ήταν με τους τούρκους πριν την επανάσταση , την οποία και αφόρισε .
    Το ψευδώνυμο σου είναι τουλάχιστον ειρωνικό ως νόημα αλλά βέβαια κανείς δεν μπορεί να το στερήσει σε οποιονδήποτε κάτοικο αυτή της χώρας σε ότι και να πιστεύει , είναι νομικό δικαίωμα του , αλλά αν το αναλύσουμε ως τι νόημα βγάζει είναι απίστευτα παρανοϊκό , είναι σαν να λες ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΑΣΙΣΜΌΣ , και δεν σε βρίζω με τη λέξη φασισμός , ως επιχείρημα το λέω , στα ιερά σας βιβλία δεν υπάρχει πουθενά η λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η λέξη ΠΑΤΡΊΔΑ .
    Φασισμός είναι όταν έχουμε καταλήξει τι είναι σωστό και τι λάθος και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να εκφράζει ελεύθερη άποψη γιατί υποτίθεται έχουμε βρει τον σωστό ορθό λόγο και δεν σηκώνει αμφισβήτηση . π.χ αυτό είναι το σωστό βιβλίο τα άλλα τα καίμε (βιβλιοθήκες ολόκληρες )
    Αν και νομίζω ότι δεν είναι ειρωνικό είναι παράδειγμα μεγάλης άγνοιας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΨΟΓΟΣ ΦΙΛΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ! ΔΩΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ !

      Διαγραφή
  3. Φίλε μου δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός - θεωρώ ότι δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τις απόψεις σου, όπως δεν ντρέπονται και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Εκεί γράφονται όλα με διαφάνεια και επώνυμα, γιατί όχι εδώ ; Το θέμα δεν είναι να φανερωθείς σε μένα ή σε κάποιον συγκεκριμένο, αλλά όλοι οι αναγνώστες σου σωστό είναι να ξέρουν ποιος είσαι και τι πρεσβεύεις. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν πάντοτε διαφανείς και επώνυμοι με τον λόγο τους, εσύ που τους τιμάς γιατί δεν ακολουθείς το ίδιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ , ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;;.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΗΓΜΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ . ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙΣΑΜΟ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ . ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΕΣΥ , ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ , ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ , ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ . ΣΕ ΡΑΓΙΑ ΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΩΜΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Ίσως το αγνοείς αλλά Έλλην και χριστιανός είναι εξ ορισμού αντίθετες έννοιες. Ως χριστιανός μπορείς να αυτοαποκαλείσαι "Έλληνας" μόνο κατά τον γεωγραφικό προσδιορισμό του τόπου που μένεις και σε καμιά περίπτωση κατ' ουσίαν.

      Διαγραφή