Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

  ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ .... ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ...

 
 
 
 
"Μπουτάρης και Τζιτζικώστας για τον Άνθιμο και το "Thessaloniki pride"

«Με τον μητροπολίτη σε πάρα πολλά σημεία έχουμε σύμπτωση απόψεων και εξαιρετικά καλή συνεργασία. Σε άλλα δεν έχουμε σύμπτωση απόψεων κι εκεί δεν συνεργαζόμαστε. Τι άλλο να πω», απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη στάση του μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος χαρακτήρισε «αίσχος» τις εκδηλώσεις του «Thessaloniki pride».
Σε άλλη ερώτηση για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την αγρυπνία (ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ) κατά του «Thessaloniki pride» που θα γίνουν την Παρασκευή το βράδυ έξω από το ναό του Αγίου Δημητρίου, ο δήμαρχος απάντησε πως «ό,τι και να γίνει εμένα δεν με αφορά».
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα, λέγοντας: «Δεν σχολιάζω εκδηλώσεις»."
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 
 

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. .
 - Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΥΛΟΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ,
- Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ,
-  Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ GAY PRIDE ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ ...
 ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου