Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

 ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ....

 
 
 
 
Λίγοι Έλληνες ξέρουν ότι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ήταν μια ανθελληνική αυτοκρατορία.Οι χριστιανικοί νόμοι που θεσπίστηκαν απαγόρευαν στους Έλληνες προγόνους να λατρεύουν τους Θεούς μας , και όσοι το έκαναν καταδικάζονταν σε θάνατο , και σε δέσμευση της περιουσίας τους , η οποία μεγάλωνε ακόμα περισσότερο την ήδη τεράστια περιουσία της Χριστιανικής εκκλησίας...
"Ο Ιουστινιανός ρήμαξε την Ελλάδα και την Αθήνα , και μετέφερε Ελληνικά έργα τέχνης και αγάλματα για να στολίσει την αγορά , τους δρόμους και τον ιππόδρομο της Κωνσταντινούπολης.
Αισθανόταν αγαλλίαση στο γκρέμισμα των Ελληνικών αγαλμάτων και πιο πολύ του ΔΙΑ , και για τον λόγο αυτό άφησε ασύδοτους τους ιερωμένους , ώστε να ενεργούν όπως αυτοί θέλουν κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ" , αναφέρει ο Προκόπιος στο έργο του < Βιογραφία ανέκδοτη > .
 
Εκτός αυτών των ευεργετημάτων , ο ανθέλληνας Ιουστινιανός γκρέμισε το Ναό του Απόλλωνα και της Αφροδίτης στην Κωνσταντινούπολη , και  πάνω στα ερείπια αυτών έχτισε την Αγία Σοφία...
Και ενώ ο ναός της Αγίας Σοφίας στην ουσία συμβολίζει τους διωγμούς και τον αφανισμό των Ελλήνων , οι πάσχοντες από ανίατη ιστορική αφασία Έλληνες δέχονται την χριστιανική παραμυθολογία , ότι τάχα η Αγία Σοφία είναι σύμβολο του Ελληνισμού..
 
ΠΗΓΗ: Το Ολοκαύτωμα του Ελληνισμού ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
 
 
ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΓΙΕΣ ΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου