Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

 ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ : Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ...!!

 
 


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ HELLASFORCE :
 
"Δυναμικά ξεκινά το έργο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με τα τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να βρίσκονται προ των πυλών, ξεκινά παράλληλα και η αποδόμηση των ορθόδοξων εκκλησιών… Έτσι, γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και η Τρόικα μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον συγκεκριμένο πολιτικό για το συγκεκριμένο πόστο.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κύριος Λοβέρδος, αν και δεν είναι της δικής του άμεσης αρμοδιότητας, ανασύρει ένα πολύ «περίεργο» νομοσχέδιο, το οποίο άφησε… κληρονομιά στον διάδοχό της, στο υπουργείο Περιβάλλοντος τότε, η Τίνα Μπιρμπίλη!!!
Το νομοσχέδιο, προβλέπει «περιορισμό, έλεγχο έως και πλήρη κατάργηση της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών». Δηλαδή την ίδια ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία τζαμιών, πάει να αποδομήσει τις ορθόδοξες εκκλησιές μέσω δόλιου μέσου. "

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ , ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ !!
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΤΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.... ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ !!
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου