Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

 Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ...






«Γι' αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα Ελληνόπουλο», λέει στο προφίλ του στο Facebook ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας.
Εξηγεί έτσι τη στάση του στο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στη Βουλή, όταν και παρενέβη εναντίον του χρυσαυγίτη Νίκου Μίχου, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου.
Όπως φαίνεται και από φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Ολομέλειας, ο κ. Μίχος είχε έντονο διάλογο με τον κ. Τατσόπουλο, όταν ο δεύτερος αποκάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ φασίστες.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να βρίζει χυδαία και κινήθηκε απειλητικά προς τα κεντρικά έδρανα, όπου καθόταν ο ανεξάρτητος βουλευτής. Τότε σηκώθηκε ο κ. Δήμας και του είπε: «Κάνε πίσω, τώρα! Μην τολμήσεις άλλο βήμα». Ο κ. Μίχος κοντοστάθηκε, συνεχίζοντας να βρίζει, έως ότου τον τραβήξει από το χέρι ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα:
«Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι' αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα Ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ' ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες –που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο–, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ...».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΠΥΡΡΟ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ , ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου