Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ..."ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ" - ΜΙΑ ΣΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ... 
 
ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ...

 


ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ - ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΜΑΖOΝΩΝ  
 
Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΔΟΜΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΣΧΑΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ.
 
Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Ή ΨΕΥΔΟΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΩΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΝΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Ή ΤΗΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ" ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ "ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ" ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ  ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΤΕΙΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΤΑΙΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΝΩ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ Ή ΠΡΟΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΝΕΥ ΤΟΥ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΨΥΧΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΕΙΝΑΙ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΜΕ 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ  ΑΝΕΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΕΥ ΟΡΘΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΕΚ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΩΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΥΟΦΟΡΟΝΤΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΙΝΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ.
Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΠΟΛΟ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:
YΠΕΥΘΥΜΙΖΩ ΑΠΛΑ ΟΤI ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ή ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ , ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΣΕΞ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΩΔΙΚΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΩΣ "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ (ΤΣΑΚΡΑΣ)" (ΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ".. ΚΑΙ ΩΣ "ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ" (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου