Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...




Που η πλειοψηφια των Ελλήνων είναι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι,χωρίς να προσπαθούν να βελτιωθούν.. Για παράδειγμα ,χωρίς να έχουν ψάξει το ποιόν της Χρυσής Αυγής και του Σύριζα, ετοιμάζονται να τους ψηφίσουν και μάλιστα να τους δώσουν μεγάλα ποσοστά...
Ξεχνούν ότι με την πρακτική και τη συμπεριφορά τους, οι δύο αυτοι  διεκδικητές της εξουσίας της χώρας μας, δημιουργούν σιγά σιγά συνθήκες ΕΜΦΥΛΙΟΥ..
Φανατίζουν τον κοσμο,και τον μοιράζουν σε 2 αντίπαλα στρατόπεδα, χωρις να καταλαβαίνουν οι πολίτες ότι το πρόβλημα δεν είναι το πως θα εξοντωθούμε μεταξύ μας,οι λίγοι ΕΛΛΗΝΕΣ που μείναμε,αλλά το πως θα εξοντώσουμε τον ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ..
Και ο κοινός εχθρός είναι εκείνοι που εξοντώνουν τους Έλληνες..
*Το σύστημα της σημερινής εξουσίας,*τους τραπεζίτες κερδοσκόπους που παίζουν στα ζάρια την χώρα μας, *τους Τούρκους που κομμάτι κομμάτι μας παίρνουν την Ελληνική γή (βλέπε Μικρά Ασία-Ιωνία, Κύπρο), *τους Γερμανούς και Άγγλους που φτιαχνοντας τεχνητή κρίση μας παίρνουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, και τα αγάλματα του Ελληνικού πολιτισμού αντίστοιχα τα οποία αποφέρουν τεράστια κέρδη στα μουσεία τους,*τους Κινέζους που εξαγοράζουν τα λιμάνια μας και με ειδικές συμφωνίες που κάνουν δεν πληρώνουν δασμούς για τα προιόντα που φέρνουν στη χώρα μας,διαλύοντας έτσι τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρήσεις (που φορολογούνται σκληρά) οι οποίες δεν μπορούν να τους ανταγωνιστούν και κλείνουν...

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Να ξεχάσουμε τα αριστερός-δεξιός , φασίστας - αντιεξουσιαστής -αναρχικός - πολυπολιτισμικός κτλ.
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ,με ελληνικη γλώσσα,ελληνικά έθιμα,ελληνική θρησκεία,ελληνική κοσμοαντίληψη και συμπεριφορά, και συγκεντρώνοντας τα παραπάνω στοιχεία να ανυψώσουμε ξανά τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ αποκτώντας ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου